top of page

Žáci přijeli z Peček pouze s bodem

AFK Pečky - FK Dobrovice U15 2:2 (2:1)


V druhém jarním utkání zavítali naši žáci na půdu druhých Peček. Soupeř nás potrestal z brejkových situací, kdy využil dvě situace po našich rozích a brzy vedl 2:0. Chvilku nám trvalo než jsme se srovnali s jejich rychlonohým útočníkem, který nás 2x potrestal, poté jsme převzali otěže zápasu a k brzkému snížení nám chyběl jen klid v koncovce nebo horší první dotyk, abychom se dostali do vyložené šance. Snížit se nám povedlo po pěkné individuální akci, kdy Matyáš prošel středem hřiště a ze soupeřů udělal kuželky a proměnil kolem vybíhajícího brankáře. Druhý poločas se hrál jen na bránu Peček, dařilo se nám dobře kombinovat získávat míče na útočné polovině avšak naše snaha i přes soustavný tlak vedl jen k vyrovnání na konečných 2:2, kdy i naši druhou branku vstřelil Chromý slalomem a tentokrát obešel i brankáře a dával do prázdné branky.


Branky: 31., 36. Chrastný - 38., 42. Chromý


Sestava: Šak - Moc, Fortner, Zajíček - Pokorný, Čermák, Chromý, Novotný - Kaláb Mráček Fól

Střídali: Zvalo, Kelbich, Darmoš,Hašul




AFK Pečky - FK Dobrovice U13 14:1 (4:1)


Do druhého zapasu jsme nevstoupili špatně, ale bohužel jsme dostali góly po hrubých chybách. V prvním poločase bylo vidět zlepšení oproti minulému zápasu, ale bohužel v druhém poločase nám došli síly a inkasovali jsme 10 branek, proto tak výrazná prohra.


Branky: 16., 31., 50., 52., 66., 68. Středa, 20., 36., 57., 63. Pejřil, 25. Dekastello, 55. Dřízhal, 61. Lahodová, 69. Peška - 34. Darmoš


Sestava: Hudec - Darmoš, Bečvář, Miškovský, Koch - Grus, Hlaváč, Boháček Marek, Zilbeari, Karabin - Válek




Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page