top of page

Čáslav porážíme nejtěsnějším rozdílem

FK Dobrovice - FK Čáslav 1:0 (1:0)


K druhému jarnímu domácímu utkání přijela do Dobrovice předposlední Čáslav, která bojuje o holý život v divizní skupině C. Již v 8. minutě se hosté dostali do velké šance, kdy využili mezery uprostřed hřiště a Chábera se ocitl sám za obrannou linií. Vyběhnuvší Bartoš mu nedopřál tolik času a Chábera poslal skákající míč jen podél Bartoše, ale naštěstí netrefil ani branku. V 10. minutě na útočné polovině byl faulován na rohu velkého vápna Nemšovský. K trestnému kopu se postavil Bora a zakroutil míč do prostoru přední tyče, kde si naběhl Horák a tečoval míč stehnem před Vyhnánkem a měnil skóre - 1:0. Ve 36. minutě se hosté prokombinovali středem hřiště a střelu Hanče zpoza vápna musel Bartoš vyškrábnout od tyče za cenu rohu. V poslední minutě prvního poločasu se po kombinaci Krčmáře s Horákem dostal Pánek do šance a postupoval na bránu ze strany a zvolil střelu, která těsně minula zadní tyč. Nutno podotknout, že čáslavští působili velice dobrým dojmem a více kombinovali. Do druhého poločasu jsme vstoupili dobře a již ve 48. minutě poslal Horák střílený centr do vápna. Volf si míč zpracoval a špičkou dostal míč za Vyhnánkovi záda, ale pomezní signalizoval ofsajd a gól nebyl uznán. Ve druhém poločase byla hra velmi rozkouskovaná a hrálo se mezi vápny. Některé akce byly z naší strany pohledné, ale hosté vždy zakročili včas a nedostali jsme se do zakončení. V 78. minutě po faulu Horáka či Bartoše na čáslavského Kraje ve vápně se kopala penalta proti Dobrovici. K té se postavil kapitán hostů Vencl a náš čaroděj Bartoš jeho pokus, který šel doprostřed vychytal nohami! Závěr utkání vsadili hosté všechny síly do útoku, ale zůstalo pouze u náznaků a došli jsme si s vypětím všech sil pro nejtěsnější vítězství.


Za týden zajíždíme v neděli 7. dubna do Trutnova, kde nás čeká místní umělá tráva a výkop je na programu od 16:30.


Rozhodčí: Fojtík - Braun, Klír

Delegát: Váňa Josef


Branky: 12. Horák


FK Dobrovice: Bartoš - Horák (89. Cigánek), Sedláček, Macek, Nemšovský - Němec (46. Kopecký), Bora (79. Zajíček), Pánek, Král, Krčmář (72. Bičiště) - Volf (72. Kohout)


Čáslav: Vyhnánek – Vencl, Záruba (61. Peterka), Kučera, Hanč, Chábera, Nešpor, Turyna (61. Ronovský), Schovanec (46. Konyvka), Slavík (56. Kraj), Junek



110 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page