top of page
pklain

Změny v kádru před jarní částí divize

Před prvním mistrovským utkání, které sehrajeme v neděli 10.3.2024 na UMT v Turnově Vám představíme změny v kádru.


Nejdříve se vrhneme na odchody. Prvním z odchodů dobrovického kádru je pro dobrovické známý hráč, který se řídí heslem, co leží, neběží! Je jím Vít Pečínka, který dobrovický dres oblíkal několikrát, ale od roku 2021 už pouze modrobílý. Od léta 2021 nám Vítek pomohl postoupit z krajského přeboru a velkou měrou i působil v divizi. Za 2,5 roku nastoupil k 66 utkání a vstřelil 4 branky. Druhým je Jan Knobloch, který k nám přišel na hostování z Benátek n. Jizerou a velice nám v podzimní části pomohl, jelikož patřil k nejlepším hráčům na hřišti a bohužel také musel i z pracovních důvodů opustit náš tým. V podzimní části nastoupil do 8 zápasů a vstřelil 1 branku. Třetím odchodem je mladý záložník Jonáš Makovec, který se vrací do svého mateřského klubu TJ Sokol Pečice po půlročním hostování, kvůli větší herní vytíženosti, aby se v jeho mladém věku stále mohl posouvat a rozvíjet své dovednosti. V podzimní části nastoupil do 6 utkání a branku nevstřelil. Posledním odchodem je Štěpán Kacafírek, který k nám přišel z třetiligového Benešova, ale bohužel do zimní přípravy nenastoupil, protože dostal pracovní nabídku, kterou nemohl odmítnout. V podzimní části nastoupil do 11 utkání a vstřelil 1 branku.



Prvním novicem v kádru se stal svitavský důrazný 24 letý stoper Adrian Nemšovský, který k nám přichází z třetiligové České Lípy ve které působil v podzimní části. Předtím působil u našeho soupeře z divizní skupiny, kterým je FC Hlinsko, dále oblékal dres TJ Jiskra Ústí n. Orlicí a Vratimova. V mládeži prošel líhní FC Hradec Králové, kde se probojoval až do juniorky. Byl také českým reprezentantem do 17 let, kde nastoupil do 5 utkání. Druhým novicem je jeho spoluhráč 25 letý krajní obránce z České Lípy David Krčmář. Bratr našeho biatlonového reprezentanta. V podzimní části bohužel kvůli zranění do žádného utkání nezasáhl. Dříve působil v divizních Horkách, Neratovicích. Mládeží prošel FK Mladá Boleslav a MFK Trutnov. Třetím nováčkem v Dobrovici je 21 letý Václav Čičatka. Krajní obránce či záložník je odchovanec druholigového týmu FC Vlašim. Štěstí zkoušel v třetiligových Zápach, divizním Brodu či Libiši nebo krajské Kutné Hoře. Naposledy hrál pražský přebor za TJ Sokol Královice. Další mladík v kádru je urostlý 21 letý stoper Ondřej Macek. Ten k nám přichází z Benátek n. Jizerou, kde jeho bratr nastupuje v útoku, takže dojde v posledním jarním kole na rodinný souboj. Ondra v podzimní části nastupoval za FC Horky hrající I.A třídu. V mládeži oblékal dres pražského Meteoru Praha. Posledním novicem v kádru je opět mladý hráč 20 letý krajní záložník Vojtěch Němec, který k nám přichází z FK Kolín. Jeho poslední štace byla ve středočeském krajském přeboru za Spartu Kutná Hora, oblékal také dres Poříčan.


Odchody: Vít Pečínka => SK Rejšice (I.A třída) - přestup

Jan Knobloch => SK Benátky (divize) - návrat z host.

Jonáš Makovec => TJ Sokol Pečice (I.A třída) - návrat z host.

Štěpán Kacafírek => přerušení kariéry z prac. důvodů



Příchody: Adrian Nemšovký (24 let) => Arsenal Česká Lípa (ČFL)

David Krčmář (25 let) => Arsenal Česká Lípa (ČFL)

Václav Čičatka (21 let)=> FC Vlašim (FNL) - naposledy TJ Sokol Královice (Pražský přebor)

Ondřej Macek (21 let)=> SK Benátky n. Jizerou (Divize C) - naposledy FC Horky (I.A třída)

Vojtěch Němec (20 let) => FK Kolín (ČFL) - naposledy Sparta Kutná Hora (Středočeský krajský přebor)


Děkujeme hráčům, kteří odešli za jejich služby, které pro dobrovický klub odvedli. Ať se jim daří po sportovní stránce, ale především v poté osobním! Také vítáme nové hráče ať se jim u nás líbí a jsou nadmíru spokojeni!

Všem přejeme hodně štěstí a zdraví! FK Dobrovice.






399 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Σχόλια


bottom of page