top of page
  • pklain

Zasloužená výhra nad posledním Náchodem

FK Dobrovice - FK Náchod 1:0 (0:0)


V předposledním domácím utkání k nám dorazil poslední tým tabulky, kterým byl FK Náchod. Náchodští pokud chtěli mít ve svých rukách udržení v soutěži, tak museli bezpodmínečně vyhrát. To se jim ale nepodařilo a prohráli nejtěsnějším rozdílem. V prvním poločase jsme byli rozhodně nebezpečnějším týmem a už v 5. minutě přišlo první ohrožení branky, kdy si Tomíček naběhl na dlouhý pas Marka Sedláčka za obranu, ale nepřekonal hostujícího Hladíka v brance. V 15. minutě po pohledné kombinaci na pravé straně odcentroval Bora a míč si našel opět Tomíček, ale hlavičku poslal vedle. Ve 20. minutě jsme zahrávali rohový kop ke kterému se postavil Bora a našel přímo nohu kanonýra Volfa, ale Hladík opět bravurně zakročil a držel naděje hostů. Ve 30. minutě přišlo první ohrožení domácí branky. Ke sraženému centru se za obranu dostal ve vápně Zámečník, ale posunul míč pouze do míst, kde stál Bartoš. Další velká šance přišla ve 38. minutě. Tomíček ve vápně vybídl Kohouta, ten ale ve velmi slibné šanci svojí slabší nohou vystřelil nad. Těsně před koncem prvního poločasu se dostal ještě po standardní situacik zakončení na zadní tyči Volf, ale těsně přestřelil branku. Vstup do druhého poločasu byl vlažnější než začátek utkání. Druhý poločas jsme už tak nebyli nebezpeční, ale přesto se nám podařilo vstřelit branku. V 66. minutě se dostal ke střele aktivní Tomíček, ale mířil nad. Hosté podnikali rychlé brejky, které neměli přesnost a šanci na úspěch. Největší šance hostů přišla v 68. minutě, kdy se Rajnoch dokázal dostat k odraženému míči po standardní situaci, ale přestřelil těsně nad. Za pár minut jsme zahrávali standardní situaci my, ze které si hostující Světlík vstřelil vlastní branku - 1:0. V 79. minutě utekl po pravé straně Novák a předložil míč Kohoutovi před prázdnou branku, ale tomu bohužel chyběly centimetry, aby na míč dosáhl. Hosté se na závěrečný tlak nezmohli a v klidu jsme si pohlídali nejtěsnější vítězství.


Následující utkání (venku - Bydžov, doma - Liberec B) sehrajeme již v pátek od 18:00.


Rozhodčí: Klír Jonáš - Kvaček Jan, Zita Miloslav

Delegát: Váňa Josef


Branky: 73. vlastní Světlík


FK Dobrovice: Bartoš (C)- Hubač (68. Novák), Horák, Marek Sedláček, Bičiště - Kohout, Bora, Král (68. Zelinka), Klain (50. Janovský J., 75. Kučera) - Tomíček, Volf


FK Náchod: Hladík (80. Kumprecht) - Světlík, Locker, Vančák (78. Simon), Punar - Zámečník (78. Rojšl), Brich (C), Rajnoch, Bičiště, Havlena - Hrubý (80. Ansorge)


Fotogalerie z webových stránek FK Náchod.




58 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page