top of page
  • pklain

Z Čáslavi bez bodů i přes rychle vstřelený gól Kopeckého

FK Čáslav - FK Dobrovice 3:1 (2:1)


Dobrovičtí vstoupili do utkání tím nejlepším možným způsobem, když hned v první minutě poslal aut do pokutového území na Volfa Kohout a ten obloučkem vybídl Kopeckého, který se hlavou prosadil už po 50 vteřinách utkání - 0:1. O chvíli později mohl skóre vyrovnat Ronovský, který sám utíkal na Bartoše, ten jej ale vychytal. Čáslav dokázala ve 13. minutě srovnat, když Rálišův centr z pravé strany usměrnil do sítě koníčkem Hannich, který se prosadil přes Zelinku – 1:1. Ve 24. minutě vyrobili domácí chybu v rozehrávce, kterou přečetl Bora a vybídl Kacafírka, který pelášil sám na domácí branku. Svoji akci, ale zakončil z hranice pokutového území mimo branku. Ve 33. minutě se již domácí znovu radovali a otočili výsledek. Centr Hajníka si našel Chábera a hlavičkou na zadní tyč nedal Bartošovi šanci – 2:1. Ve druhém poločase byly k vidění šance na obou stranách. V 55. minutě podržel domácí brankář, který na brankové čáře lapil hlavičku Kacafírka po rohovém kopu Bory. V 64. minutě se opět měnilo skóre. Domácí Junek vybídl ve středu hřiště lobem za obranu Cháberu, který míč napálil na zadní tyč a nedal Bartošovi šanci – 3:1. Vzápětí chyboval při rozehrávce Bartoš a na bránu se řítil Hannich, jeho bombu ale Bartoš vyrazil. V 73. minutě dlouhý nákop prodloužil v útoku již vysunutý Pečínka na Volfa, který nastřelil ruku Mráze, za kterou sudí nařídil penaltu. Tu bohužel Volf neproměnil, brankář Vyhnánek jeho střelu u pravé tyče vyrazil. V 82. minutě po chybné malé domů Lukáše Janovského se řítil na Bartoše zcela sám ze strany Ronovský, ale nevyzrál na Bartoše. V 85. minutě měli domácí opět velkou šanci, po centru z pravé strany. Bartoš opět skvěle lapil. Z protiútoku se ocitl za obranou Pečínka, ale při snaze přehodit brankáře našel pouze Vyhnánkovi rukavice. Poslední šanci měli dobrovičtí po rohovém kopu, kdy na přední tyči přestřelil hlavou Lukáš Janovský, a tak tři body tak zůstaly v Čáslavi.

Za týden v sobotu 9.9 přivítáme na domácí půdě MFK Trutnov od 17:00.


Rozhodčí: Svoboda - Stieber, Matula

Delegát: Sýkora Pavel


Branky: 13. Hannich, 33., 65. Chábera - 1. Kopecký


FK Dobrovice: Bartoš (C) - Zelinka (72. Král), Pečínka, Sedláček, Bičiště (86. Makovec) - Kohout (62. Janovský J.), Bora, Horák, Kopecký (62. Janovský L.) - Volf, Kacafírek (62. Pánek)


FK Čáslav: Vyhnánek – Hajník, Ráliš, Mráz, Konyvka – Čuchal, Junek – Chábera (80. Kraj), Štichauer (90. Havelka), Hannich (87. Petrů) – Ronovský


Fotogalerie z webu FK Čáslav zde:




46 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page