top of page

Z Vysokého Mýta bez bodů

SK Vysoké Mýto - FK Dobrovice 2:0 (1:0)


Ve druhém jarním výjezdu jsme zavítali na půdu tradičního divizního celku z Vysokého Mýta. Počasí bylo opět velmi proměnlivé a foukal chvílemi silný vítr, takže obě mužstva hrála jednoduchý fotbal, aby nevytvořilo soupeři jednoduchou možnost skórovat. První velká šance přišla už v 6. minutě, kdy se uvolnil po příhře Bičištěho ve středu hřiště nádherně Pánek, který poté postupoval středem hřiště sám na brankáře Zavřela, ale místo střely zvolil přihrávku na volného Němce, ale přihrávkou ho zahnal a z výborné situace nebylo nic. Poté domácí přebrali otěže a byli opticky lepším týmem, ale bez vyložené šance. Ta přišla až ve 30. minutě, kdy se domácí uvolnili na levé straně a poslali míč do vápna. Na zadní tyči se dostal šťastně k odraženému míči Kopřiva a s pomocí teče Nemšovského překonal Bartoše - 1:0. Po zbytek prvního poločasu se obraz hry příliš nezměnil. Ve druhé půli byli pro změnu více na míči dobrovičtí, ale stejně jako domácí bez vyložené šance. Domácí Kopřiva podnikl v 78. minutě rychlý brejk po pravé straně, ten přenesl hru na levou stranu na volného Habrmana. Habrman si poradil se Sedláčkem a obešel ho a postupoval po brankové čáře k Bartošovi, odtud nahrál pod sebe volnému Pavlu Dvořákovi, který měl snadnou roli překonat Bartoše - 2:0. Deset minut před koncem musel střídat už již střídající Kuba Janovský, kvůli srážce hlavami s domácím stoper a musela pro něj přijet sanitka, jelikož mu nebylo vůbec dobře. Konec utkání se dohrál bez šancí a domácí si pohlídali dvoubrankové vedení. Naštěstí Kubu po vyšetření v nemocnici v Litomyšli pustili a mohl s námi odjet domů.


Za týden hrajeme již na Velký pátek 29.3., kdy přivítáme FK Čáslav. Výkop utkání je na programu netradičně v 10:30!


Trenér Michal Sedláček utkání zhodnotil takto: První poločas byl vyrovnaný. Soupeř nás bohužel z jedné šance potrestal. V rovněž vyrovnaném druhém poločase jsme soupeře místy přehrávali, ale nevytvořili jsme si žádnou gólovou příležitost a domácí nás z brejkové situace potrestali.


Rozhočí: Klečka - Pilný, Turek

Delegát: Vancl Antonín


Branky: 30. Kopřiva, 78. Dvořák P.


FK Dobrovice: Bartoš - Krčmář, Macek, Sedláček, Nemšovský - Němec (53. Janovský J., 79. Cigánek), Horák (62. Král), Bora, Pánek, Bičiště (46. Kopecký) - Volf


SK Vysoké Mýto: Zavřel - Dvořák J., Švejda, Žák (83. Hlavsa), Valášek - Tomášek, Schmoranz (83. Řehák), Šplíchal, Kopřiva - Dvořák P., Štěpánek (60. Habrman)

Fotogalerie od pana Radka Bise níže.


75 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page