top of page
pklain

Z Kosmonos vezeme bod

SK Kosmonosy - FK Dobrovice 1:1 (0:1)


K dalšímu utkání jsme zajížděli nedaleko a to přímo k derby do Kosmonos. Začátek utkání byl v našem podání výborný! Již ve 4. minutě Štěpán Kacafírek sklepl z velkého vápna míč na levé křídlo Kohoutovi, ten vzápětí centrem poslal míč před bránu a našel přesně Kacafírka, který umístil z voleje do sítě – 0:1. Ve 23. minutě podržel domácí dvakrát brankář Šteiner. Skokem k pravé tyči vyrazil Volfův trestný kop z 25 metrů a následně dokázal i zneškodnit dorážku volného Kopeckého zblízka, který se při tom zranil. V největší příležitosti Kosmonos ve 36. minutě po Havlasově akci v pádu přestřelil z voleje zívající bránu Šulc. Ve 41. minutě se ujal standardní situace Volf, který vybídl ve vápně Lukáše Janovského, ale jeho hlavička mířila vedle. Ještě v nastavení vyboxoval Bartoš Šoufkovu ostrou ránu po úniku z pravého křídla. Ve druhé půli si domácí vybojovali územní převahu a zatlačili nás na vlastní polovinu, ale bez většího počtu vyložených šancí. V 58. minutě se dostal ke střele zpoza vápna aktivní Volf, ale jeho střelu Šteiner vytěsnil konečny prstů na roh. V 65. minutě se ocitl ve velké šanci Kubelka po finální přihrávce Maška. Domácí hráč však bránu těsně překopl. Michal Mašek to vzal v 75. minutě na sebe a po individuálním úniku krásnou ranou z velkého vápna do vzdálenější šibenice vyrovnal na 1:1. Domácí ještě více ožili a tlačili se dopředu, bohužel také kopali nespočet standardních situací, které rozehrával Pajer. První situaci z brankové čáry vyhlavičkoval Klain a další vykopl od přední tyče Marek Sedláček. Další ohrožení kosmonoské branky přišlo v 82. minutě Knoblochem, jehož dalekonosná rána proletěla těsně nad břevnem. V nastavení si ještě při chybně posouzeném autovém vhazování za nadávku rozhodčímu Orlovi vysloužil červenou kartu z lavičky Kacafírek. Poté sudí Orel ukončil utkání.


Rozhodčí: Orel - Zima, Andras

Delegát: Koňák


Branky: 75. Mašek – 4. Kacafírek.

ČK: 90.+3 Kacafírek


Dobrovice: Bartoš – Pečínka, Sedláček, L. Janovský, Klain – Kopecký (28. J. Janovský), Horák (68. Bora), Knobloch, Kohout (77. P. Král) – Volf, Kacafírek (68. Pánek)


Kosmonosy: Šteiner – Kubelka, Pajer, Hrdlička, Poláček – Šoufek, Prieložný, Mašek, Skramuský (68. M. Král) – Havlas (57. Strnad), Šulc (57. Pažout).


48 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Коментари


bottom of page