top of page
  • pklain

Z Chrudimi vezeme všechny body

MFK Chrudim B - FK Dobrovice 1:2 (1:1)


Do zápasu jsme vstoupili aktivněji než domácí tým. V prvních minutách měli šance Pánek a Kopecký, ale šance zůstaly nevyužity. V 15. minutě domácí odkopli míč na naši polovinu za naše stopery. Bartoš při snaze pomoci stoperům vyběhl mimo vápno, ale bohužel ho míč přeskočil a Zvolánek pohodlně vstřelil první branku zápasu - 1:0. Ve 24. minutě vybojoval míč Zelinka v souboji na domácím obránci a odraženého míče před vápnem se zmocnil Pánek, který utíkal sám na brankáře a překonal ho - 1:1. V 28. minutě po rohovém kopu se ocitl ve velké šanci na přední tyči Pánek, ale jeho hlavička byla ztečována nad. Po zbytek prvního poločasu domácí Chrudim nebyla příliš aktivní a čekala na naše chyby v rozehrávce, které nepřišly a tak se šlo za nerozhodného stavu do kabin. Ve druhém poločase jsme pokračovali v aktivitě. V 55. minutě se probíjel do vápna Pánek a dožadoval se penalty, ale píšťalka sudího zůstala němá. V 60. minutě po rychlém brejku, kdy míč šel po ose Bičiště - Volf až na Pánka, který zakončoval hlavou těsně vedle tyče. V 66. minutě velmi aktivní Pánek vyslal křižný pas na Kohouta a ten utíkal tísněn na brankáře. První jeho střela byla ještě zblokována, druhou střelou už se mu podařilo překonat brankáře Tlustého - 1:2. Za málo okamžiků se domácí dostali po pravé straně do šance, ale domácí záložník z úhlu přestřelil. Další šance přišla v 74. minutě, kdy Kacafírek udržel míč pro Krále a ten přihrál ideálně Kopeckému do běhu, jeho střela byla zblokována za cenu rohu. V 80. minutě jsme v útočné fázi neudrželi míč a domácí záložník se uvolnil na pravé straně a zcela osamocen postupoval z úhlu k brance, ale střelu poslal vysoko nad. V 84. minutě zahrávali domácí trestný kop z hranice velkého vápna, ale Žaludovu střelu vytěsnil Bartoš nad. V úplném závěru se domácí tlačili do útoku v honbě za vyrovnáním. V 90. minutě tečovanou střelu reflexivně chytá Bartoš na přední tyči, poté Sedláček odkopl míč do bezpečí. V nastavení ještě obdržel za faul u postranní čáry druhou žlutou kartu Horák a musel o něco dříve do sprch. Poté rozhodčí za několik málo okamžiků ukončil utkání a odvezli jsme si zaslouženě všechny body z Chrudimi.


Za týden přivítáme na domácí půdě v sobotu 23. září Nový Bydžov. Výkop utkání je od 16:30.


Rozhodčí: Langmajer - Šiška, Duda

Delegát: Filípek


ČK: 90.+1 Horák (D)

Branky: 16. Zvolánek - 24. Pánek, 69. Kohout


FK Dobrovice: Bartoš (C) - Horák, Sedláček, Janovský L., Bičiště - Zelinka (53. Kohout), Bora, Knobloch (53. Král), Pánek (87. Cigánek), Kopecký (87. Makovec) - Volf (66. Kacafírek)


MFK Chrudim B: Tlustý J. - Vondrouš (79. Kopecký), Vácha, Gregovský, Zrůst (68. Hruška) - Holeček (79. Tlapák), Skohoutil (68. Novák), Holub (62. Tlustý T.),, Vácha - Žalud (C), Zvolánek




91 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page