top of page

Z Bydžova jsme nepřivezli body

RMSK Cidlina Nový Bydžov - FK Dobrovice 3:0 (1:0)


V dalším kole jsme zajížděli na půdu našeho neoblíbeného soupeře RMSK Nový Bydžov. V minulé sezóně jsme prohráli v Bydžově poměrem 2:0 a v podzimní části nás Bydžov dokonce porazil na domácí půdě 1:2. Do utkání vstoupili lépe domácí a byli rozhodně aktivnějším týmem. V 18. minutě domácí prostrčili míč na levou stranu na Marka, ten postupoval sám na Bartoše a Bartoš nás opět podržel. Za minutu Kopecký vybídl skvěle Pánka, ten zkoušel přehodit brankáře, ale bohužel přehodil i branku. Ihned se zrodila akce na druhé straně, kdy opět Marek poslal další střílený centr do vápna, ale naštěstí míč nikoho nenašel a pouze prolétl celým vápnem. Ve 35. minutě se domácí prosadili po rohovém kopu, kdy se uvolnil na přední tyči Pokorný a jeho střela hlavičkou šla o zadní tyč do branky - 1:0. Druhý poločas jsme byli více na míči, ale bez vyložené šance. V 52. minutě se odhodlal ke střele zpoza vápna Král a orazítkoval pouze břevno! V 59. minutě se nepodařilo odkopnout míč Cigánkovi a toho využili domácí, kdy domácí záložník uvolnil Bekeru, který se prosmýkl okolo Nemšovského a dokázal míč píchnout okolo Bartoše a navýšil vedení - 2:0. Poté jsme vrhli všechny síly do útoku v honbě za snížením a vykřesáním naděje na vyrovnaní. Bohužel domácí v závěru nám pláchli a jeden z brejků proměnil Hruška a upravil na konečných - 3:0. V úplném závěru mohl ještě čestný úspěch zaznamenat Kohout, ale šancí pohrdl. Poté rozhodčí Papežík ihned utkání ukončil.


Rozhodčí: Papežík - Jureček, Vykopal

Delegát: Filip Jan

Branky: 35. Pokorný, 59. Bekera N., 90.+2 Hruška


Sestava: Bartoš - Horák, Nemšovský, Sedláček, Cigánek (60. Bičiště) - Neměc (46. Kohout), Král (60. Miškovský D.), Bora, Pánek, Kopecký (78. Čičatka) - Volf


Nový Bydžov: Martinovský – Vincour, Pokorný, Staněk, Drobný – Trejbal, Blažek, Kolář (90. Kožíšek) – Schober (88. Bekera S.), Bekera N. (81. Hruška), Marek (81. Glos)




73 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page