top of page
  • pklain

Z Bydžova bez bodů pro prospaném začátku a jalové útočné fázi

RMSK Cidlina Nový Bydžov - FK Dobrovice 2:0 (2:0)


K poslednímu venkovnímu utkání v tomto ročníku jsme zajížděli na půdu Nového Bydžova. Vstup do utkání jsme velice zaspali a již v 11. minutě domácí vykombinovali akci až do kuchyně, kde na jejím konci byl Holec - 1:0. Finální přihrávka byla velmi hraniční a zaváněla ofsajdem, ale praporek pomezního zůstal dole. Domácí zůstali nadále aktivní a dobrovičtí se nedokázali poradit s tvrdostí soupeře v osobních soubojích. Ve 20. minutě poslal centrovaný míč do vápna Štajer. Kocmich míč jen vyškrábl do zadního prostoru, kde domácí hráč poslal míč opět před branku. Domácí Holec dokázal předskočit Kocmicha a zvýšil na - 2:0. Poté jsme převzali otěže my, ale dokázali jsme vytěžit pouze z rohového kopu slibnou šanci, ale Volf hlavou přestřelil. Ve 34. minutě zahrával další standardní situaci Bora a k odraženému míči se dostal Král, ale míč z voleje poslal mimo branku. Do konce prvního poločasu se nic zajímavé již neudálo. Druhý poločas jsme začali aktivně a snaha vstřelit kontaktní branku byla evidentní, ale bohužel jsme byli ve finální fázi hřiště bezzubí. Za zmínku stojí 66. minuta, kdy opět ze standardní situace jsme dokázali ohrozit branku, ale bohužel slabě. V 70. minutě podržel svůj tým Strýhal, kdy bravurně vychytal Volfa po rohovém kopu a jeho hlavičce. Domácí hrozili především z brejkových situací a ve dvou případech nás podržel gólman Kocmicha držel naději na zdramatizování zápasu. To bohužel nepřišlo a domácí si už pohlídali závěr utkání a tímto výsledkem se nejspíše zachránili v soutěži.


Poslední utkání hrajeme netradičně již v pátek od 18:00 na domácí půdě proti vítězi divize C Liberci B.



Rozhodčí: Štípek Zdeněk - Vojáček Lukáš, Jakl Tomáš.

Delegát: Braun Karel


Branky: 11., 20. Holec


FK Dobrovice: Kocmich - Hubač (46. Zelinka), Horák (83. Kučera), Marek Sedláček (C), Bičiště - Kohout, Bora, Král (60. Pečínka), Klain - Tomíček (71. Kopecký), Volf


Nový Bydžov: Strýhal - Mojmír, Mokošín (C), Drobný, Zvěřina (90. Hruška) - Bekera (79. Vincour), Blažek, Štajer (65. Staněk), Voldán (65. Kožíšek), Novák - Holec (79. Podhajský)


80 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page