top of page
  • pklain

Z Brandýsa si vezeme bod za bezbrankovou remízu

FK Brandýs nad Labem – FK Dobrovice 0:0


V rámci 21. kola jsme zajížděli na půdu Brandýsa n. Labem. Vstup do utkání zvládli lépe domácí a byli aktivnější, ale první akce končily před vápnem a za zmínku stojí až 15. minuta, kdy po rohovém kopu na přední tyči domácí Studecký prodloužil a míč letěl těsně nad brankou. O několik málo minut vyzkoušel pozornost Bartoše Gebert, ale jeho štiplavá střela letěla doprostřed brány. Ve 22. minutě jsme zahrávali rohový kop, ten domácí odvrátili a podnikli rychlý kontr. Bartoš včasným vyběhnutím zmařil příležitost, ale k míči se dostal domácí kapitán Folwarczny a pokoušel se trefit odkrytou branku, ale minul. Ve 28. minutě se pokoušel prověřit domácího Karmazína Jakub Janovský, ale střela šla vedle. Ve 33. minutě jsme zahrávali další rohový kop a nechybělo mnoho, aby Marek Sedláček dokázal překonat Karmazína na přední tyči. Ve druhém poločase se odehrával tuhý boj o každý metr na hřišti a moc šancí ke vstřelení branky nebylo vidět. Domácí hrozili především ze standardních situací, které jsme naštěstí dokázali všechny ubránit. V 68. minutě měl na kopačce vstřelení branky Kuba Janovský, ale v rozhodující chvíli z malého vápna vysoko přestřelil. Těsně před koncem, přesněji v 86. minutě, kdy dlouhý pas prodloužil Tomíček a Marek Volf posunul na Kohouta do samostatného úniku. Dobíhající obránce nejspíš Kohouta fauloval, ale přesto dokázal vystřelit a trefil vybíhajícího Karmazína. Dobíhající Pánek šanci na dorážku propásl a nic dalšího z této šance nebylo. Ve zbytku utkání už se nic zajímavého nestalo, a tak jsme si odvezli z Brandýsa bod, ale už bychom potřebovali jarní smůlu protrhnout a vyhrát za tři body.


Za týden v sobotu přivítáme na domácí půdě v okresním derby Benátky n. Jizerou 15.4. od 16:30.


Rozhodčí: Kvaček – Schmeiser, Klír


FK Dobrovice: Bartoš (C)– Hubač, Pečínka, Marek Sedláček, L. Janovský (62. Král) – Kohout, Bora (71. Pánek), Horák (79. Klain), Michal Sedláček (79. Kučera), J. Janovský (71. Tomíček) – Volf.


Brandýs: Karmazín – Stross (46. Fabian), Studecký, Vojtěšek (84. Svoboda), Hrčka (26. Bárta) – Dosoudil, Folwarczny (C), Gebert, Prokop, Majer (61. J. Malák) – Šmejkal.

78 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page