top of page
  • pklain

Vstup do jarní části dorostencům nevyšel

Aktualizováno: 29. 3. 2023

FK Dobrovice – TJ Sokol Libiš 0:3 (0:2)


V prvním mistrovském utkání jsme přivítali soupeře, který se nacházel v tabulce o čtyři body před námi, a tak jsme se na Sokol Libiš chtěli bodově dotáhnout. Po povedené zimní přípravě tomu vše nasvědčovalo.


Po sérii rohů, který jsme nedokázali nijak využít přišla rychlá akce hostů středem hřiště, kdy rozběhnutý Šoul dostal pas a ten podél Šimka poslal hosty do vedení. Poté Šimek vychytal další pokusy hostů a držel kluky nad vodou. Bohužel v 35. minutě našel rohový kop hlavičku Horkého a skóre se měnilo podruhé. Hosté nás v prvním poločase ve všech směrech předčili a zcela zaslouženě vedli. Ve druhém poločase se obraz hry moc nezměnil a hosté měli více ze hry. Krátce po začátku druhého dějství přišel trest potřetí, kdy dorážel Havlíček za bezmocného Šimka. Do konce utkání se nám nepodařilo nijak zápas korigovat či zdramatizovat.


V tomto utkání jsme si nezasloužili bodovat, jelikož hosté nás předčili ve všech směrech a zaslouženě si odvezli všechny tři body. Tuto ztrátu musíme odčinit již v sobotu za týden v Hovorčovicích.



FK Dobrovice – TJ Sokol Libiš 0:3 (0:2)

Branky: 15. Šoul, 35. Horký, 50. Havlíček


FK Dobrovice: Šimek - Tůma (74. Kříž), Durna J. (C), Pavlíček, Rösler (74. Boháček J.) - Jansa (74. Sobotka), Cigánek (82. Krátký), Kopřiva (78. Hanuš), Lepka - Durna P., Zvěřina (82. Hložek)


Libiš: Škrna J. – Tůma (90. Kusko), Tsvitlukh, Labounek, Plaček (81. Málek), Horký, Havlíček, Kubíček, Borč (85. Rezner), Miškovský (72. Srch), Šoul (85. Kročák).

79 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page