top of page
  • pklain

V zajímavém utkání jsme si s Hamry body rozdělili

FK Dobrovice - TJ Velké Hamry 2:2 (0:2)


V dalším domácím utkání jsme přivítali velmi útočně laděné Hamry, které se nacházejí na čtvrté příčce. Úvod utkání byl opatrný a první ohrožení přišlo po prvním rohovém kopu hostů ve 13. minutě a Váňa protáhl Bartoše v brance. O několik málo chvil zkoušel štěstí zpoza vápna Bora, ale jeho střela byla sražena těsně vedle branky. Ve 24. minutě vybojoval Bičiště míč na půlící čáře a postupoval po pravé straně, vyměnil si míč s Kohoutem a vystřelil pouze do rukavic Masarčíka. Z následného útoku došlo k mírnému zaváhání v komunikaci mezi Markem Sedláčkem a Bartoše a útočník Černý toho využil a píchl si balón před padajícím Bartošem a byla nařízena penalta. K ní se postavil kapitán Linka a z pokutového puntíku přestřelil. Ve 34. minutě přišlo i zaváhání ze strany sudího, kdy mohl ukázat červenou kartu hostujícímu kapitánovi Linkovi po faulu na Pánka, který dohrál první poločas, ale poté musel být vystřídán. Ve 37. minutě se uvolnil na levé straně Klain a poslal centr na volného Volfa, bohužel jeho hlavička mířila těsně vedle. Za necelé dvě minuty kopali hosté další rohový kop a na přední tyči se dokázal prosadit Linka - 0:1. Už běželo nastavení prvního poločasu a hosté měli možnost zahrávat další rohový kop, který zahráli na stopera Váňu, ten se k hlavičce dostal a Bartoše jeho střela kryl, ale na dorážku Černého už byl krátký - 0:2. Velmi krutý poločasový výsledek pro dobrovické hráče, jelikož nebyli horším týmem v prvním dějství. Do druhého poločasu jsme vstoupili plní odhodlaní něco udělat s výsledkem. V 58. minutě poslal Klain křižný pas na rozběhnutého Kohouta, který úplně sám před brankářem ještě nahrával Tomíčkovi, který neměl problém rozvlnit síť - 1:2. Za 4 minuty poslal přetažený centr do vápna Klain, k němu se dostal Král a ihned ho vracel na Kohouta. Hostující stoper Váňa byl v souboji s Kohoutem později a jeho šlapák byl dle sudího penaltový. K penaltě se postavil střelec Volf a proměnil s klidem - 2:2. V 75. minutě mohl strhnout vedení na naši stranu Tomíček, po dlouhém pasu Bory, ale svou střelu poslal jen do rukavic gólmana a v 78. minutě opět Tomíček zkoušel lobem z 35 metrů překvapit Masarčíka v bráně, ale jeho pokus chyběl půl metr aby skončil v bráně. V 82. minutě se ještě dostal po centru Rudolfa k hlavičce Žitka, ale jeho střela byla slabá a do míst, kde stál připravený Bartoš. Po zbytek utkání se již na hřišti nic neudálo, a tak jsme si s Velkými Hamry body rozdělili. Za týden v sobotu 20.5. zajíždíme do dalekého Letohrad, kde nás nečeká opět nic snadného, jelikož Letohrad stále nemá jistotu záchrany a potřebují bodovat.



Rozhodčí: Šlajs Jakub, Mudra Zdeněk, Havránek Martin

Delegát: Tasch Zdeněk


Branky: 58. Tomíček, 62. Volf z pen. - 39. Linka, 45. Černý


FK Dobrovice: Bartoš (C) - Zelinka, Sedláček Marek, Janovský L., Bičiště - Kohout, Bora, Král (62. Horák), Pánek (46. Tomíček), Klain (79. Janovský J.) - Volf (90. Kučera)


TJ Velké Hamry: Masarčík - Kováčik, Štěpánek, Váňa, Zounek - Žitka, Linka (C) (46. Šidlo), Munzar, Krejčík, Šohaj (77. Rudolf) - Černý




61 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page