top of page
  • pklain

Starší žáci závěr soutěže zvládli a dokráčeli si pro TITUL

Fotbal Zákolany - FK Dobrovice 1:7 (1:3)

V sobotu 27.5 zajížděli žáci do Zákolan. I když výsledek tomu nenasvědčuje, jednalo se o jeden z nejhorších výkonů v sezóně. S tvrdým a nerovným terénem se domací hráči vyrovnávali lépe a dobře kombinovali. Utkáni ale rozhodl fakt, ze domácí nastoupili s o rok az dva roky mladšími hráči, kteří pro ně bohužel zaostávali v rychlosti a silových soubojích.


Branky: 7. Novák - 3. Fól, 5., 45. Zajíček, 22., 43., 61. Čumpelík, 50. Janda,

FK Dobrovice: Šak - Hrůza, Fortner, Skokan, Mráček - Volprecht, Zajíček, Janda, Pokorný, Čumpelík - Fól Střídali: Kerner



FK Dobrovice - SK KROČEHLAVY 9:1 (7:0)

Poslední domácí utkání sehráli žáci 3.6 proti týmu z kladenska SK Kročehlavy. Zápas se čtvrtým týmem tabulky se rozhodl již v prvním poločase, kdy Dobrovice nastřílela sedm branek. Oproti minulému týdnu se dařila i hra v poli. Druhý poločas se již pouze dohrával. Kročehlavy v závěru dokázali alespoň vstřelit čestný gól z penalty.


Branky: 1., 16., 66. Čumpelík , 14. Volprecht, 22. Zajíček, 24. Pokorný, 32. Hrůza, 35. Janda, 38. Kudlata (vl.), - 68. Karabyn (pen.)

FK Dobrovice: Šak - Hrůza, Kerner, Skokan, Mráček - Volprecht, Zajíček, Janda, Pokorný, Chromý - Čumpelík Střídali: Fól, Fortner


SK Kazín - FK Dobrovice 0:10 (0:4)

K poslednímu utkání zajížděli kluci 11.6. do Kazína. Utkání pod svojí taktovkou zvládli na výbornou a utkání vyhráli jednoznačným výsledkem a zakončili skvělou sezónu.


Branky: 6., 19., 57., 58. Zajíček, 15., 45., 62. Čumpelík, 20. Fól, 44., 66. Janda

FK Dobrovice: Šak - Hrůza, Kerner, Skokan, Mráček - Volprecht, Zajíček, Janda, Fól, Chromý - Čumpelík Střídali: Kaláb, Fortner



Musíme také připomenout, že nejlepším střelcem soutěže se stal Michal Čumpelík s bilancí 50 branek, zvítězil tak před svým spoluhráčem Ladislavem Zajíčkem, který má na svém kontě 37 branek a pomyslné stupně vítězů uzavírá hráč z Mnichovohradišťský SK Radim Jeníček s 36 zásahy.




Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page