top of page
pklain

Starší přípravka skončila na turnaji předposlední

Aktualizováno: 7. 3. 2023

10.12. 2022 odehrála starší přípravka první halový turnaj zimní přípravy v Bělé pod Bezdězem. Turnaj pro nás byl vcelku těžkou zkouškou před vstupem do jarní části sezóny, jelikož turnaje se zúčastnili kvalitní týmy. První zápas naše chlapce čekal Dolnobousovský SK, do zápasu jsme vstoupili rychlým prvním gólem a většinu zápasu stav drželi, bohužel před koncem přišlo po soupeřově protiútoku srovnání a konečný výsledek byl 1:1. Poté už jsme ve skupině žádný další bod neuhráli a po vcelku vyrovnaných zápasech jsme skončili na posledním místě. Pozitivní ale je, že tým starší přípravky je bohužel početně oslaben a tak nás doplňují hráči z mladší přípravky, kteří odvádějí dobrou práci.


OBSAZENÍ TURNAJE: FK Dobrovice, SK Kosmonosy, Dolnobousovský SK, Mnichovohradišťský SK, SK Rapid Liberec, FK Arsenal Česká Lípa, FC Sporting Mladá Boleslav.


Sestava: Vavřina - Boháček, Dufek, Coller, Válek, Bečvář, Hlaváč, Karabin




 

29.1. 2023 odehrála starší přípravka druhý halový turnaj v rámci zimní přípravy v Bělé pod Bezdězem. Ve skupině jsme začali dobrým úvodním zápasem kdy jsme vyhráli těsně 1:0, další zápasy už bohužel body nepřinesli a tak jsme uhájili předposlední místo. Pozitivní věcí bylo opět jako na předchozím turnaji že jsme měli tým doplněný hráči z mladší přípravky. Brankář Patrik Vavřina vyhrál trofej za nejlepšího brankáře turnaje.


FK Dobrovice: Vavřina - Boháček, Dufek, Sakrýt, Coller, Válek, Bečvář, Karabin, Hlaváč.


Obsazení turnaje:

FK Dobrovice, SK Kosmonosy, Rapid Liberec "A", Rapid Liberec "B", TJ Sokol Chotětov, FK Arsenal Česká Lípa, FC Sporting Mladá Boleslav

45 zobrazení0 komentářů

Comentários


bottom of page