top of page
  • pklain

Mladší přípravka skončila na turnaji v Mladé Boleslavi třetí!

Aktualizováno: 7. 3. 2023

5.2.2023 jsme odehráli náš třetí halový turnaj, tentokrát v hale v Mladé Boleslavi. Bohužel nás i před dalším turnajem postihla v týmu viróza a opět jsme jeli bojovat o další dobrý výsledek v okleštěné sestavě. Ve skupině jsme vyhráli všechna svá tři utkání, ve kterých jsme porazili Luštěnice 3:0, SK Rejšice 2:1 a SKP MB „B“ 8:0.

V semifinále jsme narazili na Dolní Bousov, ale bohužel před utkáním musel odjet další hráč a utkání jsme prohráli 0:3. V souboji o bronz jsme narazili na soupeře ze skupiny SK Rejšice. Utkání o třetí místo jsme zvládli a vyhráli 3:0. I ve třetím turnaji jsme i přes marodku byli na bedně, kterou si kluci přes svou bojovnost opravdu zasloužili.


Obsazení turnaje: FK Dobrovice A, FK Dobrovice B, SKP MB A, SKP B, TJ Hostivice, Dolní Bousov, SK Rejšice, TJ Luštěnice


Střelci Dobrovice A: 5x Karabin, 5x Čumpelík,4x Janda T., Kotek, Sucharda


FK Dobrovice A: Vavřina - Čumpelík, Karabin, Vacek, Sucharda, Janda T., Kotek




 

Poslední halový turnaj v MB


26.2.2023 jsme sehráli poslední halový turnaj této zimní přípravy a výsledkově nejlepší. Turnaj se hrál opět formátem každý s každým. Hned v prvním zápase jsme vyzvali náš B tým a porazili jej vysoko 6:0. Ve druhém utkání jsme porazili stejným výsledkem SK Rejšice. Ve třetím utkání ve kterém jsme si vybrali střeleckou smůlu a dokonce neproměnili pokutový kop jsme remizovali s mužstvem SKP MB 0:0. Ve čtvrtém utkání s mužstvem TJ Hostivice jsme dokonce dvakrát prohrávali, ale naše mužstvo ukázalo svou sílu a nakonec jsme zvítězili poměrem 3:2. V pátém utkání jsme porazili Dolní Bousov 2:0. V posledním utkání jsme se utkali s Mnichovo Hradištěm a k prvnímu místu nám stačila i remíza. Zápas jsme nezačali dobře a hned na začátku jsme dostali branku na 0:1. V zápase jsme měli celou řadu šancí a nakonec krásným gólem z přímého kopu vyrovnali. Stav utkání už se nezměnil a my mohli slavit první místo. Třešničkou na dortu bylo vyhlášení Tadeáše Karabina za nejlepšího hráče turnaje.


Obsazení turnaje: FK Dobrovice A, FK Dobrovice B, SKP MB, TJ Hostivice, SK Rejšice, Dolní Bousov, Mnichovo Hradiště.


Střelci FK Dobrovice A: 7x Putorík, 6x Karabin, 2x Vacek, Kubr, Vavřina


FK Dobrovice reprezentovali: Vavřina, Kubr, Procházka, Boháček, Putorík, Sucharda, Vacek, Karabin, Poslt.





48 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page