top of page

Příchody a odchody v kádru A týmu.

Aktualizováno: 3. 3. 2023

PŘÍCHODY


Michal Pánek – hostování z Union Čelákovice (I.A třída) r.2001 Pravonohý agilní střední záložník začínal s fotbalem v Čelákovicích. Poté prošel mládeží v Mladé Boleslavi. V dospělé kategorii si zahrál za boleslavskou rezervu třetí nejvyšší soutěž, poté hrál divizi v Horkách n. Jizerou. Na podzim bohužel kvůli těžkému zranění téměř celou podzimní část promarodil a zasáhl pouze do poslední utkání.


Lukáš Janovský – přestup z SK Štětí (Divize B) r.1993

Zkušený levonohý obránce k nám přišel z SK Štětí hrající divizi B, kde strávil 2,5 roku. V mládeži prošel týmy jakou jsou Meteor Praha, Slavia Praha, Dukla Praha. V dospělé kategorii nejvíce let strávil v pražském přeboru v týmu AFK Slavoj Podolí Praha. Na podzim v divizním Štětí zasáhl do 13 utkání a nevstřelil ani jednu branku.

Jakub Janovský - přestup z SK Štětí (Divize B) r.2002

Štíhlý rychlonohý pravý záložník k nám přišel se svým bráchou z SK Štětí hrající divizi B. Kuba prošel mládežnickými týmy jako jsou Slavia Praha, Bohemians 1905, Meteor Praha. Do dospělého fotbalu nakoukl až právě ve Štětí, kde zasáhl v podzimní části do 9 utkání a vstřelil 2 branky.


ODCHODY:


Roman Herzán – ukončeno host. > Rakousko - SC Hartl Haus Echsenbach Dominik Kocourek – ukončeno host. > Rakousko - SC Hartl Haus Echsenbach Filip Vrána – ukončeno host. návrat Sokol Březno (Okresní přebor)

227 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page