top of page
  • pklain

Přinášíme Vám rozhovor s novou tváří Kubou Janovským

Před jarní částí jsi posílal dobrovický tým ze Štětí spolu se svým bráchou Lukášem. Bylo pro Vás snadné opustit Štětí?

Snadné to určitě nebylo, měli jsme tam fajn atmosféru a už nějakou pozici v týmu, ale tady kluci nás vzali skvěle a už vlastně po pár tréninkách mi přišlo jako bychom tu byli delší dobu.


Můžeš po pár zápasech ohodnotit kvalitu divizní skupiny C oproti skupině B?

Řekl bych, že je to dost podobné, až možná stejné. Dá se hrát se všemi soupeři nehledě na to jak jsou postavené v tabulce. Můžeme hrát vyrovnaný zápas s týmem co bojuje o postup a i s týmem který se snaží zachránit.


Jak probíhala zimní příprava tvým pohledem ve které jste narazili na kvalitní soupeře z ČFL?

Myslím, že jsme nehráli vůbec špatně, nepovedli se nám akorát 2 zápasy, které byly proti velice kvalitním rezervám Pardubic a Jablonce. Výsledky tomu úplně nemusí odpovídat, ale zbytek jsme odehráli dobře, jen nás trápilo proměňování šancí.


O víkendu jsi vstřelil první branku v mistrovském utkání. Popiš nám svou trefu a kolik tě bude stát do týmové pokladničky?

Gól padl tak, že jsem po odraženém míči dostal hezkou přihrávku mezi obránce a šel jsem úplně sám na brankáře, ten vyběhl hodně brzy a byl už moc blízko na to abych mu dělal kličku, tak jsem to dal po zemi kolem něj, naštěstí to tam spadlo a mohl jsem slavit. Já teď upřímně ani nevím kolik, musím to zjistit a pak asi i našetřit.


Jaké máš ambice v jarní části? Dal jsi si nějaký svůj cíl?

Budu se snažit týmu co nejvíce pomáhat svými výkony, a nastřílet pár gólů by bylo taky dobré.


Jak hodnotíš prostředí v Dobrovici za tak krátkou dobu?

Zatím nemohu říct nic negativního, všechno je podle mých představ. Hřiště je hezké, kluci a vedení týmu je taky super. Takže jsem spokojený.

228 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page