top of page
  • pklain

První přípravné utkání v letní přípravě je za námi

FK Dobrovice - FK Pardubice B 0:5 (0:2)


První přípravné utkání hrané v sobotu 15. července v nedalekých Kosořicích za úmorného vedra přivítali dobrovičtí ligovou rezervu Pardubic. Soupeř přijel ve velmi omlazené sestavě, ale i přesto vyhrál jednoznačně. První dvě branky vstřelil díky rychlým brankám v úvodu utkání a po zbytek prvního poločasu si nevypracoval žádnou další situaci a hra se odehrávala spíše uprostřed hřiště, kdy hosté měli míč po většinu času na svých kopačkách. Po změně stran se obraz hry trošku změnil a dokázali jsme podržet více míč a si vypracovat náznaky k ohrožení branky, ale přímé žádné nepřišlo. Hostující Vencl se trefil z trestného kopu a v úplném závěru hosté opět dvakrát rychle po sobě skórovali.



Hodnocení trenéra Dobrovice Michala Sedláčka: První přípravné utkání proti třetiligové rezervě Pardubic pro nás nedopadlo příznivě. První poločas jsme nezačali dobře a brzy jsme po laciných brankách prohrávali 0:2. Poté jsme hru trochu vyrovnali, ale jediné pozitivum z první půle bylo, že už jsme soupeře nepustili do žádné velké šance. Druhý poločas jsme začali celkem dobře a měli nadějnou šanci, ale Pánka hostující brankář vychytal. Závěr nám nevyšel a obdrželi opět dvě rychlé branky. Je potřeba se z chyb poučit a zapracovat na našich nedostatcích, abychom byli v mistrovských utkáních lépe připraveni .


Hodnocení trenéra Pardubic Pavla Němečka: Z našeho pohledu toto utkání splnilo vše, co jsme od něj očekávali. Byli jsme hodně na míči a museli jsme neustále hledat řešení, jak se do soupeře dostat. Herní vytížení hráčů bylo dostatečné. Jsem velmi rád za naši produktivitu i za to, že jsme branku nedostali. Vyzkoušeli jsme si i dvě možné rozestavení, takže super."



Branky: 12. Miláček, 14., 90. Brychnáč, 60. Vencl, 88. Jarkovský


Sestava FK Dobrovice: 1. poločas: Bartoš - Holakovský, Pečínka, Marek Sedláček, Bičiště - Novák, Bora, Král, Janovský J. - Kohout, Volf 2. poločas: Trhlín - Zelinka, Holakovský, Marek Sedláček (65. Pečínka), Klain - Kopecký, Horák, Bora (65. Král), Pánek, Makovec - Tomíček


Sestava FK PARDUBICE B: Šmíd (46. Šimůnek) - Svatoš, Tecl, Hanč, Sedláček - Vencl - Miláček (46. Svoboda), Machů, Jarkovský, Pandula - Brychnáč




157 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page