top of page
  • pklain

První domácí výhra v této sezóně přišla proti Trutnovu.

FK Dobrovice - MFK Trutnov 3:2 (1:1)


Třetí domácí utkání jsme chtěli konečně zvládnout a získat tři body do tabulky před domácími diváky. Do utkání jsme vstoupili dobře a ve 13. minutě dlouhý pas Pečínky sklepl Volf pro Pánka, který propálil z hranice velkého vápna Hampla a šli jsme do vedení - 1:0. Ve 20. minutě jsme mohli navýšit vedení, ale bohužel Kopecký hlavičkou po centru Kohouta nepřekonal brankáře. Trutnovští se prosadili po půl hodině hry, kdy na levé straně se dokázali uvolnit a poslat míč na zadní tyč, kde se prosadil Brejcha - 1:1. O pár minut později dobrovickým zatrhnulo. Štěpánek střílel přes Bičištěho a zblokovaná střela letěla přes ležícího Bartoše. Sedláček dokázal zaskočit za překonaného Bartoše na brankové čáře a vykopl míč pryč. Těsně před konce poločasu zahrávali hosté standardní situaci ze strany hřiště a Bartoš musel vytáhnout skvělý zákrok při nešťastné teči Pečínky, která mířila k tyči. Po přestávce trval dlouho nerozhodný stav 1:1, leč závěrečné minuty nabídly hned několik zajímavých momentů. Ten první přišel v 74. minutě, kdy Marek Sedláček ztratil míč při založení útoku a toho využil Čechovič, který poslal krásnou přihrávku mezi obránce na nabíhajícího Štěpánka, toho napoprvé vychytal Bartoš, ale na dorážku hlavou již nestačil – 1:2. Hosté začali čím dál více myslet na vítězství, to jim ale sebral fotbalovou parádou domácí kanonýr Volf, jenž akrobaticky střelou přes hlavu nádherně srovnal po centru Horáka - 2:2. Za necelé 2 minuty využil Král zaváhání trutnovského kapitána Zierise při odkopu. Král posunul na Jakuba Janovského, které zfauloval právě kapitán Zieries a kopala se penalta. Z té ranou do šibenice rozhodl zápas Sedláček - 3:2. Konečně jsme dokázali na domácí půdě naplno bodovat a hosty z Trutnova jsme nechali bodově pod sebou.


Rozhodčí: Hes - Adámek, Lafek

Delegát: Pospíšil


Branky: 13. Pánek, 80. Volf, 84. Sedláček z pen. - 27. Brejcha, 73. Štěpánek


Sestava: Bartoš (C) - Horák, Sedláček, Pečínka, Bičiště (76. Janovský L.) - Kohout, Bora, Pánek (65. Král), Kopecký (58. Janovský J.) - Volf, Kacafírek (65. Zelinka)


MFK Trutnov: Hampl - Sapár, Balcar (67. Jirousek), Zieris (C), Knap - Štěpánek, Metlický (88. Bekr), Čechovič, Brejcha - Bičiště (55. Horčička), Trávníček (67. Duch)




54 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page