top of page

Prohru řídil chrudimský střelec Zvolánek

FK Dobrovice - MFK Chrudim B 1:2 (0:2)


Úvod utkání nabídl šance na obou stranách, ale hosté přestřelili a Kopecký z dobré situace přestřelil. Uchytla se bohužel šance ve 12. minutě, kdy hostující Zvolánek po rohovém kopu se dostal dvakrát k zakončení a na podruhé se už prosadil - 0:1. V 29. minutě se uvolnil Holub na pravé straně a postupoval směrem k bráně, přihrávkou pod sebe vybídl osamoceného Zvolánka a Bartoš fantastickým zákrokem jeho střelu zneškodnil na branková čáře. Ve 35. minutě mohlo být vyrovnáno, ale brankář Tlustý měl dobře postavenou brankovou konstrukci, na které skončila hlavička Nemšovský po centru Horáka. Ve 42. minutě se bohužel po dalším rohu prosadil na zadní tyči Zvolánek a navýšil vedení svého týmu - 0:2. Druhý poločas začal střelou nejvýraznější postavy hostů Zvolánka do náruče Bartoše. Hned za minutu, tedy ve 47. minutě jsme mohli zkorigovat, ale výborně zahranou standardní situaci Bory pouze Kopecký míč lízl a netrefil hlavičkou z malého vápna bránu. Za další dvě minuty jsme se prosadili, Volfova střela mířila za čáru, ale před čárou míč ještě tečoval Pánek a branka nebyla uznána pro ofsajd. Náš tlak sílil a v 55. minutě vyslal utajenou střelou uvnitř vápna Němec okolo obránce, ale brankář Tlustý skvěle střelu vyrazil. V 86. minutě se pískala pro dobrovické penalta pro ruce jednoho z chrudimských obránce. K exekuci se postavil náš spolehlivý penaltový střelec Sedláček a penaltu proměnil - 1:2. Bohužel moc času nezbývalo, a tak jsme vše vsadili na jednu kartu. Běžely poslední vteřiny utkání a hostující střídající Marek Holub v jedné z brejkových situací mohl uklidnit svůj tým, ale na Bartoše nevyzrál tváří v tvář. Posledním co se na hřišti událo, byla standardní situace od postranní čáry, ke které se postavil Bora, ten poslal míč do vápna. K odraženému míči se dostal již vyběhnuvší Bartoš a míč měl krásně na volej, ale bohužel branku minul. Poté sudí ihned ukončil utkání.


Za týden zajíždíme v neděli 21.4 do Nového Bydžova, kde nás rozhodně nečeká snadné utkání! Výkop je na programu od 17:00.


Hodnocení trenéra Sedláčka (FK Dobrovice): Hráčům nejde nic vytknout, ale je to sport a holt nám dnes štěstí nepřálo, smiřoval se s porážkou, ke které vedly dva inkasované góly ještě do přestávky. První poločas byl vyrovnaný. Bohužel nás soupeř potrestal po rohu. Za stavu 0:1 jsme si vytvořili jasnou šanci, ale dali jen tyč, a vzápětí inkasovali podruhé. Ve druhém poločase jsme byli jasně lepší. Mohli jsme dát čtyři branky, bohužel jsme snížili až v 86. minutě a pak už nedokázali vyrovnat.


Hodnocení trenéra Zvolánka (MFK Chrudim): Opět utkání dvou poločasů, kdy nejsme schopní navázat na první část utkání. Hrajeme skvěle organizovaně, daří se nám rychlé protiútoky i standardní situace, ale pak přijde poločasová přestávka a necháme se zmáčknout. Domácí tým nám zejména v rozmezí od 45. do 60. minuty mohl vstřelit několik branek, ale naštěstí jsme veškeré jejich šance přežili. V 86. minutě dostala Dobrovice příležitost pokutového kopu a utkání zaslouženě dramatizují. Několik vyložených příležitostí jsme však měli, ale bohužel žádnou třetí branku jsme nepřidali, proto bylo utkání dramatické až do konce. V hektickém závěru jsme vítězství uhájili a připsali jsme si tak další tři body do divizní tabulky.



Rozhodčí: Barcuch – Pánek, Šůma

Delegát: Sýkora Pavel


Branky: 86. Sedláček z pen. - 12., 42. Zvolánek


FK Dobrovice: Bartoš - Horák (80. Cigánek), Sedláček, Macek, Nemšovský - Němec (61. Krčmář), Bora, Pánek, Král (69. Zelinka), Kopecký (80. Čičatka)- Volf


MFK Chrudim B: Tlustý - Sedlák, Ruiz Luis (77. Holub M.), Zvolánek, Sotorník (84. Maeda), Tlapák, Žalud (46. Kobayashi), Holub D. (71. Nykodým), Novák, Trajkovič, Vácha




71 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page