top of page
pklain

Po dvou zápasech v přípravě stále čekáme na výhru

Ve čtvrtek 25.1.2024 jsme nastoupili k prvnímu utkání zimní přípravy v rámci turnaje v Brandýse n. Labem proti lídrovi pražského přeboru. První poločas byl vyrovnaný a naše největší šance Čičatky a Volfa zůstaly nevyužity. To platí i u hostů, ty navíc dostali příležitost pokutového kopu, který sudí nařídil po faulu Bartoše na hráče Kopaniny. Bartoš, ale penaltu lapil a udržel poločasový remízový stav. Ve druhém poločase jsme po prostřídání nenavázali na výkon z poločasu prvního a Přední Kopanina si vytvářela na vkus trenéra Michala Sedláček až moc. Jedinou šancí v druhém poločase stojí za zmínku, kdy Jakub Janovský utíkal po chybě Kopaniny v obraně sám na brankáře, kterému chtěl udělat kličku, ale brankář jeho úmysl přečetl. Kuba se dostal ještě k míči a předložil míč Kopeckému na úroveň penalty, ale ten trefil pouze tyč. V úplném závěru nás Kopanina potrestala podruhé a zcela zaslouženě vyhrála, jelikož za druhý poločas jsme si přidat nějaké body do tabulky nezasloužili.


FK Dobrovice - FC Přední Kopanina 0:2 (0:0)

Branky: 56. Hájek, 89. Mainolfi


Sestava: Bartoš (46. Trhlín) - Marek (70. Čičatka), Macek (C), Sedláček (46. Cigánek), Bičiště (46. Zelinka)- Čičatka (46. Kopecký), Horák (70.Pánek), Bora, Pánek (46. Janovský J.), Zörkler - Volf (46. Kohout)


FC Přední Kopanina: Matějka - Helík (30. Kočí), Tržický (60. Schierreich), Krejčí (60. Helík), Hovorka (60. Spizzirri) - Šalanský (30. Bradáč), Schierreich (30. Vágner), Razzetto (30. Beníček), Hýsek (60. Šalanský), Spizzirri (30. Mainolfi) - Hájek (60. Razzetto)


Hodnocení zápasu pohledem trenéra P. Kopaniny na jejich webu zde.





O dva dny později, tedy 27.1.2024 jsme nastoupili k druhému utkání v rámci turnaje proti našemu diviznímu soupeři SK Kosmonosy. K zápasu jsme přistoupili lépe než s Přední Kopaninou a celý první poločas jsme šli více za vítězstvím. Nejblíže ke vstřelení branky byl aktivní Zörkler, který nastřelil tyč a Volf, který trefil břevno. Další naše šance zůstaly bohužel nevyužity. Přesto mohli Kosmonosy jít do vedení, kdy minutu před koncem poločasu po chybné rozehrávce mohl vstřelit branku Pajer, ale vylámal si zuby na Bartošovi. Druhý poločas se více vyrovnal a tolik šancí nebylo vidět, ale za to branek ano. Nejprve jsme trestuhodně nechali po rohovém kopu Hošťálka na zadní tyči samotného a ten s touto situací naložil, jak nejlépe mohl. Vyrovnání přišlo po penaltě, ke které se postavil Marek Sedláček a s klidem ji proměnil. Bohužel místo překlopení výsledku, kdy k tomu byl blízko Volf, který přehodil brankáře téměř z půlky hřiště, ale míč po odrazu od země skončil opět na břevně. Po jedné z akcí hráčů Kosmonos se se štěstím dostal k míči Kubelka, který překonal tváří v tvář Trhlína. Kosmonosy si těsný výsledek již pohlídali a stále čekáme na první body na turnaji v Brandýse.


Další utkání sehrajeme 10.2.2024 opět na UMT v Brandýse n. Labem od 12:00 proti Horkám n. Jizerou.


FK Dobrovice - SK Kosmonosy 1:2 (0:0)

Branky: 65. Sedláček z pen. - 50. Hošťálek, 75. Kubelka


Sestava: Bartoš (46. Trhlín)- Čičatka (46. Marek), Cigánek (46. Macek), Sedláček, Bičiště - Kopecký (75. Čičatka), Horák, Pánek (46. Bora), Volf (79. Kopecký), Zörkler - Kohout






206 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page