top of page
  • pklain

Neproměňování šancí nás stálo další body


FK Dobrovice - RMSK Cidlina Nový Bydžov 1:2 (0:0)


Po dvou výhrách jsme chtěli navázat na předchozí výsledky a potvrdit rostoucí formu. Již od prvních minut jsme hýřili aktivitou a vytvářeli si šance. V 11. minutě individuální akce Kohouta skončila na brankáři a dorážku Pánka zblokovali obránci na roh. V 15. minutě zkoušel aktivní Kohout střílet z voleje po dlouhém pasu Sedláčka, ale střela šla mimo. Bohužel Kohoutovi nevyšla střela ani ve 23. minutě, kdy střílel doprostřed branky. O několik málo minut se ocitl Pánek po odraženém míči k dobré střelecké pozici, ale střela mířila těsně vedle. A jeho průnik za několik málo minut vypadal nadějně, ale bohužel jeho střela slabší nohou neměla šanci na úspěch. Ve 36. minutě se ocitl za obranou Kopecký, ale místo zpracování se rozhodl vystřelit, ta mu nesedla a z dobré pozice nevytěžil nic. Ve 42. minutě asi přišla největší šanci prvního poločasu, kterou měl na hlavu Pánek, ale z malého vápna branku netrefil. Hostům jsme nabídli jejich první šanci v utkání sami. Dlouhý nákop odhlavičkoval Bičiště nešťastně do běhu Langrovi a ten ztroskotal na vyběhnuvším Bartošovi. Druhý poločas přinesl úplně jiný obraz než v poločase prvním. V 52. minutě jsme zahrávali rohový kop. Volf si našel míč a jeho střelu vyhlavičkoval z brankové čáry bydžovský obránce, následně si našel míč Sedláček, který chtěl poslat míč před branku, ale nastřelil ruku obránce a pískala se penalta, kterou s přehledem Marek Sedláček proměnil - 1:0. Za pár chvil se po standardní situaci ocitl na přední tyči Sedláček a brankář Strýhal fantasticky vyrazil míč na roh. Branka nám spíše uškodila a po vstřelené brance jsme přestali úplně hrát a poté hosté převzali otěže. V 65. minutě nezišťnou přihrávkou Langr vyslal do samostatného úniku Blažka, který překonal Bartoše - 1:1. V 72. minutě se ocitl po centru Zelinky v šanci Kacafírek, ale z otočky na úrovni penalty trefil pouze náruč Strýhala. Blížil se konec utkání a v 81. minutě bydžovský kapitán Blažek svou individuální akcí, kdy se mu podařilo překonat tři hráče jesličkami a vybídl osamoceného Staňka, který střelou pod břevno nedal Bartošovi šanci - 1:2. V 85. minutě mohl po centru Pánka srovnat kanonýr Volf, ale Strýhal efektivním zákrokem za cenu rohu vyrazil míč. V nastavení jsme se tlačili do vápna, ale hosté už ubránili vítězný výsledek a odvezli si z Dobrovice všechny body.

Za týden v sobotu zajíždíme na půdu Ústí n. Orlicí, kde nás nečeká nic snadného, jelikož soupeř ještě nepoznal hořkost porážky a navíc neobdržel na domácí půdě branku.


Rozhodčí: Stieber - Matula, Bečvář

Delegát: Gotthard


Branky: 52. Sedláček z pen. - 65. Blažek, 81. Staněk


FK Dobrovice: Bartoš - Zelinka (86. Makovec), Sedláček, L. Janovský, Bičiště - Kohout, Bora, Pánek, Kopecký (68. Pečínka) - Volf, Kacafírek (75. Cigánek)


RMSK Nový Bydžov: Strýhal - Langr (88. Špinka), Drobný, Bekera (73. Staněk), Marek (94. Malina), Voldán, Novák, Průcha, Blažek, Trejbal, Pokorný


69 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page