top of page

Na lídra z Ústí jsme nestačili

FK Dobrovice - TJ Jiskra Ústí n. Orlicí 0:3 (0:2)


Proti lídrovi jsme bohužel začali nejhůře, jak to šlo. První míč, který letěl do vápna už ve 2. minutě od Tichého dokázal nejlepší divizní střelec Bednář zužitkovat i přes souboj s Markem Sedláčkem a překonal tak Bartoše - 0:1. Tento rychlý gól výrazně ovlivnil průběh zápasu, hosty to uklidnilo a nám moc šancí nedovolili. V 10. minutě se mohl hostující Tichý prosadit po rohovém kopu, ale trestuhodně z malého vápna přestřelil. Ve 26. minutě se autor gólové přihrávky Tichý svým důrazem po rychlém protiútoku dostal k míči a jeho tečovaná střela z hranice šestnáctky do protipohybu brankáře Bartoše skončila v síti – 0:2. Tento stav vydržel do konce první půle. Do druhé půle jsme vstoupili aktivně a v 53. minutě se kopala penaltu po faulu na Němce. K penaltě šel samozřejmě náš penaltový expert Marek Sedláček, ale tentokrát bohužel osmou penaltu neproměnil a brankář Jeřábek skvělým zákrokem u své pravé tyče pokus zneškodnil. Za 10 minut se hosté prosadili ve skvěle sehrané akci po autovém vhazování, kdy Hynek na lajně se efektně uvolnil a naservíroval přihrávku pod sebe na osamoceného Bednáře, jenž zblízka zvyšuje - 0:3. V 65. minutě jsme mohli snížit, když po rohovém kopu zůstal nepokrytý v šestnáctce Volf, mířil však mimo brankový prostor. V 78. minutě se do obrovské šance dostal na druhé straně střídající Ráliš, po rychlém protiútoku a přesné přihrávce Součka, ale nechal vyniknout gólmana Bartoše. Konec utkání už hosté dovedli bez větších problémů k vítězstvím.


Za týden se představíme opět na domácí půdě v sobotu 4.5.2024 od 17:00 a přivítáme TJ Spoje Praha, který má záchranářské povinnosti.


Rozhodčí: Melničuk - Talpáš, Šmat

Delegát: Tasch Zdeněk


Branky: 2., 63.  Bednář,  26. Tichý 


Sestava: Bartoš – Horák, Sedláček, Nemšovský (26.Cigánek), Bičiště - Kopecký (46.Zelinka), Bora, Král(62. Pánek), Němec (60. Čičatka), Volf - Kohout     


Ústí n. Orlicí: Jeřábek – Stránský(64. Skalický), Chleboun, Hrnčíř, Langer - Hynek(79. Paata), Špatenka, Souček (90.Řehák), Faltus (64.Ráliš), Tichý – Bednář (79.Mikulecký)



Fotogalerie od p. Kalába.



40 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page