top of page
  • pklain

Muži už znají své soupeře v letní přípravě i trenéra

Muži prvního dobrovického týmu si užívají zaslouženého odpočinku, ale my Vám již přinášíme letní přípravu, která je tento rok velmi krátká! Nejprve důležitou informací je tou, že výkonný výbor po sezóně zasedal a odsouhlasil, že hráče v druhé divizní sezóně povede nadále trenér z konce sezóny, kterým byl Michal Sedláček.


Po třech týdnech volna a týdnu plnění individuálních plánů se začnou hráči na druhou divizní sezónu připravovat společně v úterý 11. července. Během letní přípravy narazí na rezervu ligových Pardubic, kteří hrají třetí nejvyšší ligu a v minulé sezóně se umístili na 14. místě se ziskem 31 bodů. Druhým soupeřem v přípravě je soupeř z krajského přeboru. Je jím Kutná Hora, která se umístila na 12. místě se ziskem 38 bodů. Třetím týmem je nedaleký soupeř hrající I.A třídu skupinu B, kterým je Dolní Bousov. Ti se umístili na pěkném 4. místě se ziskem 52 bodů. Generálku na soutěžní utkání sehrajeme v Milíně, který hraje také I.A třídu, ale skupinu A. Ten se umístil na 2. příčce se ziskem 64 bodů. Hráči budou polykat dávky v domácím prostředí a k prvnímu mistrovskému utkání nastoupí již 5. srpna. Jestli začnou na domácí půdě či na půdě soupeře se dozví v sobotu 24. června na losovacím aktivu v Praze.


Kádr v letní přípravě: Bartoš, Kocmich - Novák, Pečínka, Sedláček Marek, Janovský Lukáš, Cigánek Matěj (novic v kádru z mládeže), Bičiště - Zelinka, Kohout, Bora, Horák, Král, Klain, Pánek, Janovský Jakub - Volf, Tomíček, Kopecký


Oproti minulé sezóně již do letní přípravy nenastoupí Luboš Kučera - přestup do SK Rejšice a Miroslav Hubač, který se vrací z hostování do Sokola Pěčice. O nově příchozích Vás budeme informovat.


Změna termínů a časů vyhrazena.




695 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page