top of page
  • pklain

Mladší přípravka vyhrála turnaj o pohár starosty Všejan

Na čarodějnice v neděli 30.4. sehrála mladší přípravka turnaj o pohár starosty Všejan a nutno podotknout, že skvěle. První zápas jsme hráli proti celku z Milovic a zápas skončil výsledkem 4:0 v náš prospěch.

Druhý zápas jsme vyhráli nad Kostelním Hlavnem poměrem 5:1. Třetí a dle mého názoru i nejtěžší zápas jsme sehráli proti Stratovu se kterým to byl i zápas o první místo ve skupině a výsledek i přes řadu šancí na obou stranách skončil 2:2, takže se rozhodovalo o prvním místě až v posledních zápasech skupiny a Stratov vyhrál svůj zápas s Hlavnem poměrem 2:1. My jsme tudíž potřebovali vyhrát alespoň o 3 branky, abychom skupinu vyhráli a zajistili si místo ve finále. Poslední zápas jsme sehráli s celkem Všejan a byli to tedy obrovské nervy. V první polovině utkání nám zvlhl střelecký prach a dokázali jsme neproměnit i nemožné a nebo nás vychytal fantastický brankář Všejan. Štěstí se nakonec přiklonilo na naši stranu a zápas jsme dokázali zvítězit poměrem 4:1 a zajistit si tak místo ve finálovém utkání proti suverénnímu celku druhé skupiny Bohemia Poděbrady.

Pojďme rovnou k finálovému utkání. Poděbrady jsme sfoukli jako svíčku a celý zápas se hrál pod naší taktovkou a vyhráli jsme 2:0 a ovládli tak celý turnaj.


Kluci bojovali jeden za druhého a zaslouženě si odváží zlaté medaile. Skvělý turnaj odehrál Tadeáš Putorík, který se stal nejlepším střelcem turnaje. Děkujeme všem rodičům za fantastickou atmosféru, která klukům dodala pořádnou dávku sebevědomí.


Na turnaji nás reprezentovali tito hráči: Vavřina, Boháček, Poslt, Miškovský, Čumpelík, Procházka, Putorík, Blažek, Vacek


Konečné pořadí týmů:

  1. FK Dobrovice

  2. FK Bohemia Poděbrady

  3. TJ Hrubý Jeseník

  4. SK Stratov

  5. Sokol Kostomlaty

  6. SK Meteor Kostelní Hlavno

  7. AFK Sadská

  8. AFK Milovice

  9. FK Litol

  10. TJ Sokol Všejany

Děkujeme za pozvání na tento turnaj a určitě se zúčastníme i v příštích letech! A chválíme TJ Sokol Všejany za skvělou organizaci turnaje.




53 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page