top of page
pklain

Mladší přípravka zakončila sezónu fotbálkem proti maminkám

V pondělí 19.6. oficiálně ukončili letošní sezónu mladší přípravky. Sehráli jsme spoustu dobrých utkání, ale i těch horších, ale tak už to ve fotbale bývá. My chceme především hodnotit u kluků jejich celkový posun a ten byl podle trenérů velký. Letošní sezónu jsme navázali práci s dětmi, tak aby je hra bavila, ale zároveň se dále posouvali kvalitativně. Posun byl vidět jak ve hře, tak i na výsledcích celého ročníku ve kterém jsme jak v halových, tak venkovních turnajích předváděli skvělé výkony. Odrazem toho je celková vyrovnanost s nejlepšími týmy okresu a i vítězství v okresním poháru. Krajské finále se hrálo na hřišti Poděbrad a i tam jsme obstáli.


Rodičům a klukům chceme poděkovat za skvělé reprezentovaní klubu FK Dobrovice, který ve Vás má velkou budoucnost. Sezonu jsme ukončili, tak jak se patří skvělou rozlučkou a velmi atraktivním utkáním našich skvělých fotbalistů proti jejich maminkám.


Trenéři Radek Poslt s Davidem Miškovským chtějí poděkovat za krásný dar, který obdrželi a moc si toho cení. Děkujeme ještě jednou a uvidíme se příští sezónu. Vaši trenéři Kendy a Mišák!

92 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page