top of page
pklain

Letní příprava A týmu

Letní příprava před novou divizní sezónou začnou dobrovičtí hráči v úterý 9. července v domácích podmínkách v Dobrovici. Hráči budou polykat dávky převážně třikrát týdně. Přípravná utkání sehrají celkem tři s týmy z krajských přeborů a s jedním týmem z divizní skupiny B. Generálku na soutěž sehrají v rámci 2. předkola MOL CUP v Bydžově 3.8.2024.


Do letní přípravy nastoupí tito hráči. Brankáři Ondřej Bartoš, Tomáš Trhlín, obránci Jiří Horák, David Krčmář, Lukáš Janovský, Ondřej Macek, Matěj Cigánek, Marek Sedláček, Filip Vrána, Ondřej Bičiště, záložníci Martin Kopecký, Vojtěch Němec, Jakub Janovský, Ladislav Zajíček, Aleksandr Bora, Pavel Král, Michal Pánek, Jonáš Makovec, Pavel Klain a útočníci Marek Volf, Jakub Provazník


Změnou v kádru oproti jarní části je staronová tvář stoper Filip Vrána z Rejšic, který se chce porvat o místo v kádru. Dále se vrací z hostování z Horek n. Jizerou Lukáš Janovský. Další staronová tvář je levonohý mladík z Pěčic Jonáš Makovec. Poslední novou tváří je mladý útočník Jakub Provazník ze Sokolče, který k nám jde na zkoušku. O dalších případných změnách v kádru Vás budeme informovat.


V našem kádru proběhly také odchody a těmi jsou Aleš Kohout, který jde do Benátek n. Jizerou prát se o místo v ČFL. Dále Václav Čičatka, který nedostal tolik prostoru a bude si hledat jiný klub a posledním je Denis Zelinka, který z pracovních důvodů skončil a bude nastupovat pouze za B tým ve III. třídě.



Níže je přehled zápasů.



392 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Kommentare


bottom of page