top of page
  • pklain

Kocmich vychytal nulu a z Mýta jsme si přivezli bod

SK Vysoké Mýto - FK Dobrovice 0:0 (0:0)


K dalšímu utkání jsme zajížděli na půdu Vysokého Mýta. Vstup do utkání patřil domácím a již v 1. minutě postupoval Tomášek na Kocmicha ze strany, ale jeho střela šla těsně vedle. V 8. minutě se domácí dostali ke střele zpoza vápna a pozorný Kocmich míč vyrazil. O pár minut později se snažil ze standardní situace vstřelit branku Volf, ale těsně přestřelil. Domácí stále zlobili a v 15. minutě agilní Žahourek vybídl obloučkem Tomáška, který ztroskotal na vybíhajícím Kocmichovi. Jedna z posledních vážnějších akcí prvního poločasu přišla v 19. minutě, kdy Hlavsa si naběhl do volného prostoru ve vápně a Kocmich opět bravurně zneškodnil šanci za cenu rohu. Zbytek poločasu jsme dokázali eliminovat domácí a hra se odehrávala pouze mezi vápny. Druhý poločas začal stejně, jak skončil poločas první bez větších šancí. První šance přišla až v 60. minutě, kdy Kocmich opět vyrážel střelu zpoza vápna na roh a z následného rohu si málem vstřelil vlastní branku Volf, ale Kocmich byl opět připraven. Vítězství na svou stranu jsme mohli strhnout v závěru utkání. V 81. minutě Pečínka vybojoval míč a vysunul Kubu Janovského, kterého vychytal Zavřel. Za necelé dvě minuty se ocitl sám Pečínka ve velké šanci, ale z uvnitř vápna přestřelil. Poslední šanci utkání jsme měli my, respektive Radek Tomíček, kterého vybídl Volf, ale bohužel našel jen Zavřelovy rukavice.

Za týden v sobotu 1.4. přivítáme na domácí půdě TJ Ústí nad Orlicí, které má v posledních zápasech vzrůstající formu, a tak nás opět nečeká snadný zápas. Výkop je na programu v 16:30.


SK Vysoké Mýto - FK Dobrovice 0:0 (0:0)



FK Dobrovice: Kocmich - Hubač (73. Pečínka), Marek Sedláček (C), Janovský L., Bičiště - Janovský J., Král (63. Bora), Pánek (72. Tomíček), Michal Sedláček (63. Horák), Kohout (63. Klain)- Volf

SK Vysoké Mýto: Zavřel – Hlavsa, Valášek, Žák, Javůrek – Velinský, Dvořák (C), Tomášek, Žahourek, Habrman – Benda


Fotogalerie pohledem Radka Bise.



80 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page