top of page
pklain

Hodnocení podzimní části pohledem trenéra Sedláčka

Jak hodnotíš svou první divizní půl sezónu? Jsi s postavením a bodovým kontem spokojen?

Samozřejmě to vždy může být lepší , ale také i horší. Nejvíce si cením kdy vprostřed podzimní části po třech porážkách v řadě jsme se dokázali zvednout a posledních pět utkání neprohrát a to i s velice silnými soupeři. Jsme devátí s devatenácti body, myslím, že je to takový průměr a i odpovídající počin ke kvalitě a šířce našeho kádru, kde jsme se i často potýkali se zraněními některých hráčů ze základní sestavy, takže z tohoto pohledu jsem vlastně s podzimní částí celkem spokojen.


Jaký nejlepší a zároveň i nejhorší zápas byl z tvého pohledu, který tým předvedl v podzimní části?

Nejhorší zápas co se týká jak kvality, tak i nasazení bych řekl, že byl v Čáslavi (prohra 1:3), tam jsme úplně zbytečně odevzdali body. No a nejlepší zápas bych vyzdvihnul určitě v Benešově (výhra 3:0), kde jsme po celý zápas byli jasně lepším týmem než soupeř, který ještě loni hrál třetí ligu a měl v sestavě tři hráče, kteří ještě před dvěma lety hráli naši nejvyšší soutěž.


Máš představu o posilách pro jarní část, která určitě bude náročná, jelikož na sestupovou pozici máme k dobru pouze 4 body?

Jak říkáš jarní část sezóny bude velice náročná a posílit rozhodně musíme. Ať už z důvodu toho, že někteří hráči končí, tak také proto, že je potřeba zvednout kvalitu kádru a konkurenci. S trenérem Klainem a manažerem Liborem Novákem máme v hlavě jména , která budeme v nejbližších dnech oslovovat a jednat s nimi, přičemž pár hráčů jsme již oslovili. Tak uvidíme jak se nám to podaří do začátku zimní přípravy dotáhnout. V hlavě mám, že bych byl spokojen kdyby se nám podařilo přivést tři hotové hráče a jeden až dva mladší perspektivní do budoucna. Navíc se s námi zapojí do přípravy ještě mladý Láďa Zajíček, který s námi jednou týdně trénuje a na poslední dva zápasy už i na chvíli naskočil.


Zimní příprava není oblíbená pro žádného hráče, máš už představu, jak bude probíhat a jaké dávky budou hráči muset polykat?

Ano, zimní příprava je komplet naplánovaná. Na začátek ledna kluci dostanou individuální plán, kdy si odběhnou nějaké úseky aby přišli do přípravy už trošku rozběhaný. Trénovat budeme v MB na městském stadionu na umělé trávě 2x týdně a potom 1x týdně budeme kombinovat běh v terénu se spinningem. Přátelská utkání odehrajeme formou zimního turnaje v Brandýse nad Labem, kde jsou kvalitní soupeři jako například divizní Brandýs nad Labem, Spoje Praha, Kosmonosy. Kluby z pražského přeboru Žižkov ,,B“, Přední Kopanina a ze středočeského krajského přeboru Velim a posledním obsazeným jsou nedaleké Horky n. Jizerou hrající I.A třídu.

89 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

ความคิดเห็น


bottom of page