top of page

Generálka s Milínem výsledkově nevyšla.

Aktualizováno: 1. 3. 2023

Poslední přípravné utkání proti TJ Ligmet Milín (I.A třída) nedopadla podle představ. Zkušení hostující borci v zadních řadách nepustili naše útoky k přímému ohrožení branky. Již v 9. minutě kopali hostí penaltu, kterou Kunc proměnil. Těsně před koncem prvního poločasu se dokázal prosadit Horák po standardní situaci. Ve druhém poločase se obraz hry nezměnil, dobrovičtí drželi míč na svých kopačkách a hosté vyráželi do rychlých brejků. V 82. minutě po individuální akci prosadil Jakub Janovský. V posledních vteřinách zápasu jsme se dopustili chyby a hosté toho dokázali využít a vyrovnali na konečných 2:2.


Článek z Boleslavského deníku si můžete přečíst níže:


Na první pohled snadnější sousto si na poslední zápasový test před jarem domluvila fotbalová Dobrovice. Sestava A-třídního Milína ovšem i na umělé trávě v Mladé Boleslavi ukrývala nedávno ještě ligové borce Mazucha se Soldátem a hosté z Příbramska uhráli s divizním favoritem remízu 2:2.


Podle trenéra cukrovarníků se zápas nepovedl spíše výsledkově. Herně to až na vstup, kdy se Milín penaltou dostal do vedení, v jeho očích špatné nebylo. „Od desáté minuty jsme už soupeře přehrávali. Kromě dvou gólů jsme si vytvořili ještě čtyři pět šancí, které jsme neproměnili,“ přiblížil Ondřej Murárik.


Horák gólem do šatny po standardní situaci srovnal, jeden z noviců v sestavě Jakub Janovský pak nedlouho před koncem individuální akcí vyjádřil převahu na míči podruhé. Poslední slovo měl ovšem v 90. minutě hostující Pohořálek. „Z ojedinělé šance hostí jsme zbytečně propadli u lajny a soupeř to pak dobře vyřešil do gólu,“ zmínil Murárik.


FK Dobrovice - TJ Ligmet Milín 2:2 (1:1) Branky: 44. Horák, 82. Janovský J. - 9. Kunc z pen., 90. Pohořálek

FK Dobrovice: Bartoš (65. Kocmich) - Zelinka, Horák, Janovský L., Pečínka (46. Marek Sedláček) - Kohout, Král (55. Bora), Michal Sedláček (70. Kučera), Pánek, Janovský J. - Volf (70. Tomíček)


TJ Ligmet Milín: Poplštein - Kvída, Mazuch, Maršík, Obdržal - Pohořálek, Soldát, Bican, Žákovský - Kunc, Gabriel

42 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page