top of page

FK Pardubice B vs. FK Dobrovice

Dnešní další přípravné utkání proti třetiligové rezervě FK Pardubice, která byla doplněna několika hráči z A-týmu (Mareš, Huf, Lima, Chlumecký, Zahradníček) nedopadlo výsledkově dobře. V prvním poločase jsme dokázali drželi krok se soupeřem, bohužel ve druhém poločase už byla vidět kvalita soupeře a začal proměňovat své šance. Stav pouze korigoval Bičiště po chybě v obraně soupeře.


ČLÁNEK Z WEBU FK PARDUBICE:


Jasná výhra juniorky nad Dobrovicí. V sobotním chladném dopoledni přivítala pardubická rezerva divizní celek z Dobrovice. Domácí celek šel proti tradičnímu soupeři v rámci přípravných období s pěticí hráčů A týmů a čtyřmi dorostenci. Zajímavé utkání, ve kterém to chvilkami na hřišti jiskřilo, nakonec pardubičtí dovedli do jasné výhry.


Domácí do zápasu vstoupili velmi aktivně a v úvodních pět minutách si vytvořili tři velké šance včetně gólu Hufa. Hosté se však poté herně zvedli a tak první poločas skončil nejtěsnějším vedením Pardubic. Do druhé půle udělali oba celky několik změn a ty více prospěli domácím, kteří šli v 63. minutě do vedení už 4:0. Chvíli poté hosté snížili po chybě Tecla Bičištěm, ale v závěru se ještě dvakrát prosadili pardubičtí, kteří si tak připsali výhru 6:1.


Pavel Němeček, trenér Pardubic B: " V utkání jsme byli lepším týmem a zaslouženě jsme vyhráli. Mrzí mě, že jsme měli v každém poločase chvilkový výpadek, kdy jsme dovolili soupeři se dostat do našeho pokutového území. A určitě mě mrzí další šance, kterých jsme měli dost, ale bohužel jsme je neproměnili. Ale jinak se v zápase objevily prvky, které jsme chtěli změnit, takže z tohoto utkání vládne určitě spokojenost. "


FK Pardubice B - FK Dobrovice 6:1 (1:0)


Branky: 2. Huf, 50. Brdička, 57. a 63. Chvěja, 81. Vencl, 86. Karch - 66. Bičiště.


FK Dobrovice: Bartoš (46. Malík) - Zelinka (46. Hubač), Vrána, Janovský L., Bičiště - Janovský J. (75. Klain), Bora (46. Král), Kučera (65. Bora), Pánek (46. Michal Sedláček), Klain (65. Zelinka) - Volf (70. Pánek)


FK Pardubice B: Šmíd (60. Volšík) - Kirchner, Tecl, Chlumecký (20. Svoboda), Sedláček - Dostál (60. Jarkovský) - Mareš (46. Miláček), Zahradníček (70. Novák), Sychra (46. Chvěja), Lima (46. Brdička) - Huf (46. Karch).

11 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page