top of page
pklain

Dvougólové vedení nestačilo a Hlinsko si odvezlo bod

FK Dobrovice - FC Hlinsko 2:2 (1:0)


Ve třetím jarním kole jsme přivítali druhý celek z Hlinska. Před slušnou diváckou kulisou se hrál v prvním poločase trošku pro diváka nudný fotbal. Fotbal šancí nabídl po málu. Většina akcí na obou stranách končila nepřesností v útočné fázi či obránci zodpovědně plnili své povinnosti. Diváci museli počkat až do 40. minuty, kdy po centru Bičištěho se zastřeloval Volf, ale hlavička mířila vedle. Krátce na to, přesněji ve 44. minutě jsme zahrávali standardní situaci, kterou hosté odvrátili na polovinu hřiště. Zde míč vybojoval Král, který vysunul Jakuba Janovského středem hřiště, který postupoval na Doležala a dokázal rozvlnit síť při první vážnější šanci zápasu - 1:0. Jak jsme zakončili poločas první, tak jsme začali i poločas druhý. Ve 47. minutě centr z pravé strany chtěl odvrátit Bičiště z vápna, ale míč netrefil ideálně a prověřil Bartošovy reflexy na brankové čáře. Během několika vteřin jsme zahrávali standardní situaci na hranici velkého vápna, ke které se postavil Zelinka a posadil míč přímo na hlavu volného Volfa a zvýšil naše vedení - 2:0. Hosté zareagovali na vstřelenou branku rychle a už v 53. minutě se po dlouhém autovém vhazování Králíček obtočil na malém vápně okolo Pečínky a z voleje trefil míč za Bartošovy záda - 2:1. Hosté se více začali tlačit do útoku za vyrovnávací brankou a zápas nabíral na obrátkách. V 76. minutě dlouhý míč nedokázal odvrátit Marek Sedláček a hostující Nevole posunul míč na Králíčka, který prostřelil Bartoše podruhé v zápase - 2:2. Za 5 minut jsme mohli vedení vrátit na naši stranu, ale Volfovi nůžky z velkého vápna skončili na břevně. Před dobíhajícím Kopeckým, který by zasunul míč do prázdné branky, dokázal včas zasáhnout ve skluzu Šejvl a zabránit jisté brance. Z následného rohu vznikl obrovský chaos v malém vápně, kde k naší smůle nedokázal ani Kučera a ani Lukáš Janovský dotlačit míč za brankovou čáru.

Za týden v sobotu 25.3 zajíždíme na půdu Vysokého Mýta. Informace pro fanoušky - odjezd autobusu ze hřiště je v 11:15.


FK Dobrovice - FC Hlinsko 2:2 (1:0)


Branky: 44. Janovský J., 49. Volf - 53., 76. Králíček


FK Dobrovice: Bartoš (C) - Pečínka, Sedláček Marek, Janovský L., Bičiště - Janovský J. (81. Kopecký), Král (76. Kučera), Pánek (67. Horák), Zelinka (67. Klain) - Tomíček (76. Sedláček Michal), Volf


FC Hlinsko: Doležal - Křivka (C), Nemšovský, Šejvl, Zelenka - Portyš, Mayer (64. Klika), Pilný, Bečička (46. Formáček), Křižák (64. Nevola) - Králíček (90. Hlouš)


Článek z boleslavského deníku zde.


Fotogalerie z pohledu Miloše Moc níže:




83 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Kommentit


bottom of page