top of page
  • pklain

Dorostenci schytali od lídra debakl

Mnichovohradišťský SK - FK Dobrovice 10:2 (6:1)


Dorost po dvou výhrách a povedeném výkonu proti Bakovu zajížděl na půdu lídra z Mnichova Hradiště. Hráči i trenéři chtěli výkon zopakovat a Hradišti, co nejvíce potrápit. Bohužel vstup do utkání byl tristní i přes varování trenérů a v 5. minutě svítilo na tabuli 3:0, což byl velký oříšek pro naše hráče. Cigánek dokázal snížit skóre z penalty, ale domácí potvrdili svou kvalitu a ještě do poločasu nám vstřelili další 3 branky. Ve druhém poločase se Hradiště prosadilo ještě čtyřikrát a za hosty Petr Durna, který korigoval na strašidelných 9:2. Krátce před koncem ještě domácí Moc završil hattrick a upravil na konečných 10:2.


Hodnocení trenéra Jirky Zvěřiny: Hradiště bylo nad naše síly a předčilo nás ve všech činnostech. Za týden se pokusíme o nápravu se Zelenčí, která bojuje o prvenství v tabulce, takže nás nečeká opět snadné utkání.



Branky: 2., 21., 86. Moc , 3., 35. Horák, 5. Stand, 36., 63. Novák , 52., 59. Reiter - 14. Cigánek (pen.), 69. Durna P.


FK Dobrovice: Šimek - Tůma (46. Hložek), Durna J. (C), Cigánek, Pavlíček (41. Rösler) - Jansa, Kopřiva, Hanuš (41. Sobotka), Lepka (41. Boháček) - Durna P. (63. Krátký), Čumpelík

40 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page