top of page
  • pklain

Dorost nestačil na Zeleneč a připsal si druhou prohru za sebou

FK Dobrovice - SK Zeleneč 1:6 (1:4)


Vstup do utkání vyšel lépe domácím a již ve 2.minutě jsme šli do vedení zásluhou Petra Durny. Prvních 20 minut jsme bojovali a soupeře důrazně napadali, ten se k žádným šancím nedostal a my jsme mohli navýšit vedení na 2:0, ale Durnovu střelu soupeř vykopával z prázdné branky. Poté jsme nesmyslně faulovali ve vápně a soupeř srovnal z penalty. Od té doby jsme byli všude pozdě a soupeř nás trestal. Do konce poločasu nás soupeř potrestal dalšími 3 brankami a poločas vyzněl lépe pro hosty. Druhý poločas se odehrával stejně jako posledních 20 minut prvního poločasu a hosté přidali brzo po změně stran ještě další dvě branky a vyhráli vysokým rozdílem.


Hodnocení trenéra Jirky Zvěřiny: V dnešním utkání jsme 5 branek soupeři darovali po našich hrubých chybách. Po tomto zápase už máme nejtěžší soupeře za sebou a příští týden chceme opět naplno bodovat.


Branky: 2. Durna - 24. (pen.), 61. Otradovec, 36. Štádler, 39. Špaňhel, 41. Altner, 56. Krabička


FK Dobrovice: Šimek - Kříž, Durna J. (C), Cigánek (56. Pavlíček), Boháček - Jansa (74. Janda), Kopřiva (74. Hanuš), Rösler, Hložek - Durna P., Lepka

41 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page