top of page
pklain

Dorost na domácí půdě potvrdil body z venku a porazil Bakov

Aktualizováno: 11. 4. 2023

FK Dobrovice - SK Bakov n. Jizerou 4:1 (2:0)


Dorost přivítal ve druhém domácím a celkově třetím jarním utkání souseda z tabulky, kterým byl SK Bakov n. Jizerou. Dobrovičtí dorostenci vstoupili do utkání lépe a od začátku si vytvářeli šance, které ale končily nad brankou či v rukavicích hostujícího brankáře. Skóre otevřel krásnou střelou o tyč ze 30 metrů Cigánek. Hosté se poté osmělili a hra se vyrovnala. Konec prvního poločasu patřil opět domácím a Čumpelík navýšil vedení. Krátce po změně stran se prosadil z jedné ze svých šancí Petr Durna a navýšil vedení na 3:0. O několik minut později zahrál domácí Boháček nešťastně rukou ve vápně a rozhodčí Vlk nařídil pokutový kop, který hostující Dragoun proměnil a zkorigoval stav na 3:1. Domácí borci po obdržené brance převzali po zbytek zápasu iniciativu a vytvářeli si velké množství šancí, které pálili jednu za druhou. V 70. minutě se dokázal prosadit podruhé v zápase Petr Durna a upravil na konečných 4:1. Příští utkání zajíždí dorostenci v neděli 16.4. k lídrovi soutěže, a to do Mnichova Hradiště. Výkop od 10:00.


Hodnocení trenéra Pavla Antoše: Dnešní utkání se mi hodnotí snadno, jelikož kluci hráli dobře a Bakov předčili ve všech směrech, jen škoda dalších nevyužitých šancí, který bylo ve druhé půli hodně.


Fotogalerie pohledem Michaely Voborníkové.

Branky: 16. Cigánek, 40. Čumpelík, 53., 70. Durna P. - 63. Dragoun z pen.

Rozhodčí: Vlk, Mucska, Steinhauser

FK Dobrovice: Šimek - Tůma, Durna J.(C), Cigánek (68. Pavlíček), Boháček - Jansa, Kopřiva (75. Krátký), Hanuš (46. Rösler), Lepka - Durna P., Čumpelík (64. Hložek)







86 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page