top of page

Dorost dvakrát za sebou zvítězil

Straky + Struhy - FK Dobrovice U19 1:4 (1:2)


V neděli 14. dubna naši dorostenci zajížděli do Strak. Vstup do obou poločasů jim vyšel náramně a i tak se odvíjel celý zápas. Po naší druhé brance jsme vypadli ze hry a soupeře pouštěli do šancí, ze kterých vytěžil i jednu branku. V druhém poločase jsme byli jednoznačně lepším týmem a pohlídali si dvougólový náskok po celý poločas. Poslední branku pak už přidal Pácha střelou na zadní tyč. Příští týden nás čeká těžké utkání, kde budeme hostit Labský Kostelec, se kterým jsme na podzim remizovali 3:3.


Branky: 28. Mašek - 2. Kopecký, 12. Čumpelík, 48. Šťastný, 89. Pácha

Sestava: Šimek - Hložek, Karban, Cigánek (C) (46. Putorík), Hrůza - Lepka (46. Skokan), Rösler (46. Pažout), Kopecký (70. Šolc), Hanuš (70. Zajíček) - Šťastný, Čumpelík (25. Pácha)



FK Dobrovice U19 - SK Labský Kostelec 2:1 (0:1)


V neděli 21. dubna dorostenci přivítali na domácí půdě Labský Kostelec. Vyrovnané utkání proti těžkému soupeři zvládli lépe. Soupeř hrozil nejvíce ze standardních situací, které dokázal jednou využít a dostal se do vedení. Naše branky také padli po standardkách, kdy nejdříve Kopecký přesným míčem našel na zadní tyči Skokana, který dostal míč za záda brankáře. Z našeho tlaku jsme si dokázali vytvořit další standardku a dlouhý míč si na zadní tyči opět našel Skokan, který se snažil prosadit hlavou ale trefil pouze tyč. Nicméně se před odkrytou bránou objevil Kopecký a měl už jednoduchou úlohu a hlavou míč dostal do branky v úplném závěru utkání a dokázali jsme zvítězit 2:1.


Branky: 63. Skokan, 89. Kopecký - 35. Skokan vlastní

Sestava: Šimek - Skokan, Karban, Putorík (90. Cigánek), Hrůza - Šolc (92. Chromý), Lepka, Kopecký, Hanuš (46. Volprecht) - Pácha (91. Kaláb), Zajíček (C) (75. Mráček)





Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page