top of page
  • pklain

Dobrovice přijela z Trutnova s prázdnou

MFK Trutnov - FK Dobrovice 3:0 (1:0)


V rámci 23. kola jsme zajížděli do Trutnova, kde jsme bohužel museli odehrát utkání na UMT i takto krásném počasí. Domácí vstoupili do utkání aktivně a hned ve druhé minutě se uvolnil Štěpánek na levé straně a střílel do připraveného Bartoše. V 8. minutě křižné přenesení hry nevyšlo Borovi a hosté podnikli rychlý brejk. Naštěstí si Zezula dal delší první dotek a utekl mu do zámezí. Ve 13. minutě domácí po přetaženém centru se ocitli opět v gólové šanci, ale Bartoš opět vychytal trutnovského hráče a držel stále čisté konto. V 18. minutě jsme se osmělili i my. Michal Sedláček vybídl Kohouta, ale tváří v tvář nevyzrál na Hofírka v brance. Ve 29. minutě převedli domácí akci po pravé straně po ose Štěpánek – Slavík – Horčička až k Zezulovi, který skóroval do prázdné branky - 1:0. Zbytek prvního poločasu se hrálo vyrovnané utkání, ikdyž domácí drželi více míč na svých kopačkách. Dobrovičtí vstoupili do druhé půle s odhodláním výsledek otočit, ale bohužel hned ve 48. minutě inkasovali. Štěpánek se dokázala uvolnit přes Klaina, ten našel pod sebe Slavíka, který překonal Bartoše - 2:0. Poté přišla pasáž, kdy Král dostal dvě žluté karty během několika málo minut a musel předčasně do sprch. Přesilovku domácí využili a v 68. minutě po přetaženém centru na Štěpánka, který vracel míč pod sebe na Trávníček a ten skóroval o tyč - 3:0. Domácí si zbytek utkání zkušeně pohlídali s míčem na svých kopačkách a Dobrovice se dostávala těžko na dostřel branky. Za týden budeme muset odčinit tuto prohru a bodovat naplno před domácím publikem. V sobotu 30.4. přivítáme sousední tým tabulky, kterým je FK Turnov. Výkop od 17:00.


Rozhodčí: Mach - Papežík, Matula


Branky: 29. Zezula, 48. Slavík, 68. Trávníček

ČK: 57. Král


FK Dobrovice: Bartoš - Horák (20. Klain), Marek Sedláček, Pečínka, L. Janovský (61. Pánek) - Kohout, Král, Bora (71. Zelinka), Michal Sedláček (61. Tomíček), J. Janovský - Volf (71. Kučera).

MFK Trutnov: Hofírek – Balcar, Zieris, Macek, Turner (72. Brejcha) – Štěpánek, Knap, Trávníček (86. Bekr), Zezula – Horčička (61. Čechovič), Slavík (86. Landa)

28 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page