top of page
pklain

Dobrovice nenašla recept na formu, kterou Ústí nad Orlicí chytlo na jaře

FK Dobrovice - TJ Jiskra Ústí n. Orlicí 1:3 (0:1)


Aprílová sobota nabídla 20. kolo divize C na domácí půdě proti soupeři z Ústí nad Orlicí, ale také aprílové počasí během samotného utkání, kdy se vystřídalo sluníčko i liják několikrát během zápasu. Utkání se nám nevydařilo a směrem dopředu jsme byli velmi neškodní proti konsolidované obraně hostů. První možnost ohrozit branku přišla v 16. minutě, ale Michal Sedláček ze standardní situace přestřelil. Ve 21. minutě se měnilo skóre velmi smolnou brankou. Jakub Janovský nepřesně rozjel akci na útočné polovině, hosté podnikli rychlý brejk po levé straně, kde nebezpečí nedokázal odvrátit Pečínka. Přišel přetažený centr do vápna, který našel Bednáře, ten vracel na malé vápno na Tichého, který slabou patičkou posunul míč do branky, tam včas zasáhl Marek Sedláček, ale svůj odkop namířil přímo do obličeje Tichého a od něj se odrazil míč za brankovou čáru - 0:1. Rychlonohý Hynek na pravé straně vytvořil pro své spoluhráče další šanci, jeho přetažený centr vracel hostující záložník pod sebe, kde našel na penaltě Součka, který vysoko přestřelil. O minutu později přišla velice zajímavá standardní situace pro hosty z hranice velkého vápna. K míči se postavil Stránský, který střílel na stranu Kocmicha, ten skvěle vytěsnil míč na roh. Těsně před koncem prvního poločasu se odhodlal Pánek ke střele, ale jeho slabou střelu z 25 metrů kryl Krátký. V posledních vteřinách prvního poločasu přišla naše největší šance, kdy Michal Sedláček poslal do vápna centr na Volfa a ten hlavou těsně minul levou tyč hostující branky.

Vstup do druhého poločasu vyšel hostům a rohový kop ve 49. minutě zahrávaný Stránským se vrátil přes celou šíři hřiště opět ke Stránskému, který z úhlu parádně vymetl vzdálenější šibenici - 0:2. V 68. minutě zahrávali hosté standardní situaci a nacvičený signál zahraný na kapitána Součka jsme jim zbaštili a osamocený Souček mířil pouze do rukavic Kocmicha. Snížení přišlo v 70. minutě po faulu na Marka Volfa a standardní situaci z velkého vápna, ke které se postavil sám faulovaný Volf a poslal střelu k tyči, na kterou byl brankář Krátký krátký - 1:2. Před koncem zápasu jsme vrhli všechny síly do útoku k honbě za vyrovnáním. Tomíček v 80. minutě nedokázal využít lehkého zaváhání domácí obrany a poslal pouze míč špičkou před brankářem Krátkým mimo branku. Zato hosté podnikli v 90. minutě smrtící brejk, kdy střídající Petrjánoš zatáhl po pravé straně, přihrál přes celé vápno na osamoceného, taktéž střídajícího Vaška, a ten nám zasadil pomyslný poslední hřebíček do rakve - 1:3.


Za týden v sobotu 8.4. jedeme do nedalekého Brandýsa n. Labem. Našeho soupeře bojujícího o záchranu vede bývalý trenér FK Dobrovice Petr Hejno, takže o vyhecované utkání nebude nouze. Výkop je naplánován v 10:00. Přijeďte podpořit naše hráče za důležitými třemi body, které už potřebují jako sůl.


FK Dobrovice - TJ Jiskra Ústí n. Orlicí 1:3 (0:1)


Branky: 70. Volf – 21. Tichý, 48. Stránský, 90. Vašek


FK Dobrovice: Kocmich - Pečínka, Marek Sedláček (C), Janovský L., Bičiště (80. Kučera) - Janovský J., Král (57. Bora), Pánek (70. Horák), Michal Sedláček (57. Tomíček), Kohout - Volf

TJ Jiskra Ústí n. Orlicí: Krátký - Stránský, Chleboun, Mikor, Langer - Špatenka, Sokol (73. Vašek), Bednář (85. Tchanturia), Hynek (85. Petrjánoš) - Souček (C) (90. Češka), Tichý (73. Kozák)




90 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page