top of page
pklain

Bod nám vystřelil Sedláček v úplném závěru z penalty

Aktualizováno: 14. 11. 2023

FK Dobrovice - FK Velké Hamry 1:1 (0:0)


V posledním domácím utkání jsme přivítali Velké Hamry. Do utkání jsme vstoupili rozhodně aktivněji. Ve 14. minutě poslal centr Kohout do vápna na Pánka, před ním Čamrda vyrazil míč pouze několik metrů před sebe k Zelinkovi, ale i jemu si dokázal vrhnout pod nohy a zblokovat dorážku. Za necelé dvě minuty v kombinaci Pánek s Volfem si narazili míč uprostřed hřiště a prvně jmenovaný vystřelil pouze do připraveného Čamrdy. Poté hosté změnili rozestavení a obraz hry se změnil a soupeř převzal po zbytek prvního poločasu iniciativu, ale bez vyložené šance. Do kabin se tedy šlo za nerozhodného stavu. Vstup do druhého poločasu vyšel pro změnu daleko lépe hostům, kdy nás zatlačili na vlastní polovinu. Hned ve 48. minutě se ocitl hostující Svrček ve velké šanci, kdy po centru z pravé strany hlavičkoval z malého vápna nad. V 51. minutě se měnilo skóre. Po rohovém kopu propadl míč celým vápna a na zadní tyči číhal zcela osamocený Krejčík, který neměl problém skórovat - 0:1. Hosté byli nadále aktivnější a silnější na míči, nám se kombinace nedařila a nebyli jsme schopni si vytvořit loženou šanci. Deset minut před koncem se na levé straně uvolnil mladíček Zajíček a nacentroval přesně na hlavu Volfa, který rozvlnil síť, ale jeho radost přerušil zvednutý praporek pomezního. V závěru utkání jsme vhrli všechny síly dopředu a posílali dlouhé míče do vápna, kdy jeden z míčů letěl na Pečínku, který byl faulován a sudí nařídil penaltu. K té se po týdnu postavil opět Marek Sedláček a v posledních vteřinách utkání nám zařídil remízu - 1:1. Běžel už nastavený čas a hosté s nařízenou penaltou nesouhlasili a emoce byly vidět i po skončení utkání, kdy se strhla menší strkanice, kterou ale rozhodčí Raplík dokázal zkrotit. Po podzimu tedy končíme na 9. místě se ziskem 19 bodů a jelikož tabulka je velmi vyrovnaná, tak se musíme kvalitně připravit na jarní část, která bude velmi těžká.


Rozhodčí: Raplík - Mach, Papežík

Delegát: Fišer


Branky: 90. Sedláček z pen.- 51. Krejčík


FK Dobrovice: Bartoš (C) - Horák, Pečínka, Sedláček, Bičiště - Zelinka (46. Kopecký), Knobloch, Bora (61. Král), Pánek (78. Zajíček), Kohout - Volf (90. Janovský L.)


FK Velké Hamry: Čamrda - Zounek, Váňa, Štěpánek O., Javůrek - Krejčík, Linka (C) (90. Kováčik), Munzar, Roll - Žitka (77. Hanzlíček), Svrček




59 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page