top of page
  • pklain

Ani druhé domácí utkání v sezóně nepřineslo vítězství

FK Dobrovice - SK Vysoké Mýto 0:3 (0:0)


Ve druhém domácím utkání jsme nastoupili proti Vysokému Mýtu. Chtěli jsme především navázat na výhru z Benešova, ale to se bohužel nestalo. V prvním poločase toho moc k vidění nebylo a kralovala především zodpovědná hra směrem dozadu na obou stranách. V 10. minutě po autovém vhazování na pravé straně uvolnil Horák Pánka, který překonal brankáře z úhlu, ale kvůli ofsajdu branka neplatila. V 16. minutě se po dlouhém míči do vápna dostal k míči Volf a jeho střelu vyrazil skvěle Zavřel za cenu rohu. První větší ohrožení domácí branky přišlo ve 25. minutě po standardní situaci, kterou nikdo z hráčů netečoval a Bartoš reflexivně vyrazil míč na roh. Po zbytek poločasu se hra odehrávala mezi vápny bez vyložené šance. Vstup do druhého poločasu přinesl nejhorší možný scénář. Ve 49. minutě jsme zahrávali rohový kop, který hosté odvrátili a podnikli rychlý kontr po pravé straně, kde na jeho konci byl Kadrmas. Udělal kličku Borovi a svou střelou o břevno nedal Bartošovi šanci - 0:1. Hostům vstřelená branka přinesla klid na kopačky a ze zajištěné obrany podnikali své útoky. V 67. minutě jsme zahrávali slibnou standardní situaci, ke které se postavil Volf a střelou přes zeď nenachytal brankáře Zavřela. Dobíhající Kopecký byl u míče první, ale hostující obránce mu dokázal zblokovat dorážku. V 76. minutě přišla druhá branka zápasu. Na pravé straně vybídl Kadrmas rychlého Habrmana, ten se uvolnil přes Sedláčka a přihrávkou pod sebe našel Žahourka, který překonal zblízka Bartoše - 0:2. V 85. minutě jsme ztratili míč na velkém vápně a hosté dalším rychlým protiútokem, který podpořil i tentokrát stoper Lněnička. Ten dostal míč a postupoval sám na Bartoše a střelou mu nedal šanci - 0:3. Poslední šance zápasu přišla po centru Kohouta, který vybídl Kacafírka, ale jeho hlavička byla příliš slabá, aby znamenala čestný úspěch.


Za týden zajíždíme v neděli na půdu Čáslavi a musíme opět přivést body, když na domácím hřišti jsme zatím v této sezóně naplno nebodovali.


Rozhodčí: Mrkáček - Linhart, Šůma

Delegát: Vaniš František


Branky: 49. Kadrmas, 78. Žahourek, 85. Lněnička

Sestava: Bartoš (C) - Zelinka (70. Pečínka), Sedláček, Janovský L., Bičiště - Kohout, Bora, Horák (78. Král), Pánek (54. Kacafírek), Janovský J. (46. Kopecký) - Volf


SK Vysoké Mýto: Zavřel - Javůrek, Trnka, Lněnička, Kadrmas - Žahourek (78. Šplíchal), Tomášek, Dvořák, Kopřiva (90. Velinský), Habrman - Štěpánek (90. Švejda)


Fotogalerie od Miloše Moc


103 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page