top of page
  • pklain

3minutový výpadek nás stál v Praze body

TJ Spoje Praha - FK Dobrovice 3:1 (0:1)


Druhé venkovní utkání zasebou jsme absolvovali výjezdem do Prahy na hřiště Spoje Praha. Vstup do utkání nám vyšel náramně a už v 8. minutě dlouhý výkop z ruky Bartoše přes celé hřiště využil Bičiště, který na hranici velkého vápna podstoupil souboj před vybíhajícím brankářem. U propadnutého míče byl nejdříve Volf, kterého domácí obránci zfaulovali a rozhodčí pískl penaltu, ke které se postavil Marek Sedláček a poslal Tkachenka na druhou stranu - 0:1. Za dvě minuty mohlo být veseleji. Bičiště zatáhl míč po levé straně a střílený centr poslal na zadní tyč, kde nabíhal Kohout, ale v těžké pozici přestřelil. Po zbytek prvního poločasu byli domácí více na míči, ale bez vyložené šance. Hřiště nebylo nikterak kvalitní a nenahrávalo, aby se hrál kvalitní fotbal. Ve druhém poločase byli domácí již nebezpečnější. V 57. minutě se uvolnil přes dva dobrovické hráče Havrda a poslal přihrávku pod sebe na volného Tokara, který překonal Bartoše ranou pod břevno - 1:1. V 67. minutě se domácí dožadovali penalty po souboji ve vápně Horáka s Yanakovem, ale bylo to na penaltu málo. V 80. minutě domácí dostali výhodu v podobě trestného kopu z 20 metrů po faulu na Vernera. Sám faulovaný se ke kopu postavil a zeď jeho dobrou střelu přizvedla nad. Už to vypadalo, že se budou body dělit. Poté přišla pětiminutovka hrůzy a odjížděli jsme z Prahy bez bodů. Nejprve v 83. minutě zbytečně fauloval Pečínka u postranní lajny domácího hráče a z následné standardní situace si vstřelil Lukáš Janovský vlastní branku - 2:1. O 3 minuty později se jednoduše uvolnil Yanakov na pravé straně a postupoval k naší brance stíhán Králem. Před křižujícím Sedláčkem nahrál na střed branky Baisovi a toho skvěle Bartoš vychytal. K dorážce se dostal Madej a jeho střelu vyhlavičkoval Sedláček z brankové čáry. Bohužel konec akce ještě nepřišel a trestuhodně jsme nechali domácího Tanchyka dorážet a upravit skóre na konečných - 3:1.


Za týden v sobotu přivítáme po dvou venkovních utkání na domácí půdě poslední FK Letohrad. Nečeká nás opět nic snadného a navíc už potřebujeme zabrat za tři body. Přijďte podpořit naše hráče za vítězstvím. Výkop utkání je od 16:00.


Rozhodčí: Bahník - Havel, Švec

Delegát: Skalák


Branky: 59. Tokar, 83. L. Janovský vl., 86. Tanchyk - 9. Sedláček z pen.


FK Dobrovice: Bartoš (C) - Horák, Sedláček, L. Janovský (84. Kacafírek), Pečínka (84. Král) - Kohout, Knobloch, Bora (84. J. Janovský), Pánek (71. Kopecký), Bičiště - Volf (89. Makovec)


TJ Spoje Praha: Tkachenko - Ostapjuk (60. Yanakov), Verner (C), Bican, Kubek - Baisa, Miskovič, Zhul (46. Tokar), Tanchyk, Havrda - Madej




62 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page